112 politie ongeval stock
Volledig scherm
112 politie ongeval stock © Thinkstock

Man (23) duwt schoonmaker op het spoor en mishandelt twee beveiligers in Tilburg

Op het station van Tilburg is zaterdag een 23-jarige man uit Duiven aangehouden. Hij mishandelde twee beveiligers en duwde een schoonmaker op het spoor.

De politie kreeg kort voor middernacht een melding dat de man vanuit het niets twee beveiligers aanviel. Hij probeerde een van hen op het spoor te gooien en deelde verschillende trappen en klappen uit. Een schoonmaker die het zag gebeuren besloot de beveiligers te helpen en werd daarop door de verdachte op het spoor gegooid.

De man rende vervolgens weg maar werd in de hal van het station aangehouden door de politie. De beveiligers en de schoonmaker hebben aangifte gedaan van mishandeling en poging tot doodslag/moord. De verdachte is overgebracht naar het bureau. Hij bleek zwaar onder invloed van alcohol te zijn.

  1. ‘Hoe zal het voor mijn ouders zijn om een kleinkind van mij te krijgen als ik er niet meer ben?’

Naomi is ziek en weet niet of ze ooit nog moeder kan worden

Zieke Naomi wil al heel lang kinderen, maar weet niet of ze ooit nog moeder wordt
    PREMIUM
    Ik heb geleefd

    ‘Hoe zal het voor mijn ouders zijn om een kleinkind van mij te krijgen als ik er niet meer ben?’ Naomi is ziek en weet niet of ze ooit nog moeder kan worden Zieke Naomi wil al heel lang kinderen, maar weet niet of ze ooit nog moeder wordt

    Annemarie Haverkamp praat met mensen over hun leven en het einde dat nadert. Naomi (31) heeft kanker. ‘Botte pech’ noemt ze dat. Het houdt haar niet tegen haar leven ten volle te leven. Ze rijdt motor, wil nog kinderen en is een van de weinige kleuterjuffen met tattoos.