Het destijds 16-jarig meisje voerde seksuele handelingen uit bij zichzelf voor de webcam. De opnames daarvan stuurde ze tegen betaling naar de 44-jarige G.S. (Foto ter illustratie.)
Volledig scherm
PREMIUM
Het destijds 16-jarig meisje voerde seksuele handelingen uit bij zichzelf voor de webcam. De opnames daarvan stuurde ze tegen betaling naar de 44-jarige G.S. (Foto ter illustratie.) © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Man (44) betaalde pubermeisje 15 euro voor seksshowtje op film: ‘Ze zei dat ze 19 was’

De ontmaskering van een minderjarige prostituee krijgt een flink staartje voor Dordtenaar G. S. (44). De man betaalde het destijds 16-jarige meisje voor een seksfilmpje van zichzelf. ,,Ik dacht dat ze 19 was. Anders had ik het contact gelijk gestopt’’, zei de verdachte dinsdag in de rechtbank.

  1. Hele land staat achter stoere Frédérique, 14-jarige jongen opgepakt voor brute mishandeling
    PREMIUM
    vader doet verhaal

    Hele land staat achter stoere Frédérique, 14-jarige jongen opgepakt voor brute mishande­ling

    Geen lange gevangenisstraf en al helemaal geen heksenjacht. De 14-jarige Frédérique uit Amstelveen, die gisteren ernstig werd mishandeld toen ze geen antwoord wilde geven op de vraag of ze een jongen of meisje is, is absoluut niet bezig met wraak of vergelding voor haar belagers. ,,Het enige wat ze wil, is dat dit verhaal voor een stukje bewustwording zorgt. Voor die jongens, voor de hele wereld”, vertelt haar vader Paul Brink. Een 14-jarige jongen is vanavond opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de brute mishandeling.