Volledig scherm
Het station in Deventer, waar een man vanmiddag zijn geslachtsdeel uit zijn broek haalde en zichzelf in het openbaar bevredigde. © archief

Man bevredigt zich voor ogen publiek bij station Deventer

De Deventer politie heeft vanavond voor het NS-station een man aangehouden, die zich voor de ogen van passanten bevredigde. Ook een moeder en kindje hebben de schennispleging zien gebeuren.

Dat blijkt uit informatie van de politie op Facebook, die meldt dat de moeder met het kind wegfietste. 

De man haalde zijn geslachtsdeel uit zijn broek en bevredigde zichzelf voor de ogen van diverse mensen. Een getuige belde de politie, waarop agenten de man konden aanhouden.

De politie roept de moeder, of mensen die weten wie dit is geweest, op contact te zoeken met de politie. Via Facebook (privebericht) of telefonisch: 0900-8844.

  1. Mohammed zit rustig te lunchen als hij ineens getuige wordt van dodelijke schietpartij in Amsterdam
    PREMIUM
    TELEFOONOPNAME OOGGETUIGE

    Mohammed zit rustig te lunchen als hij ineens getuige wordt van dodelijke schietpar­tij in Amsterdam

    Een middagje lunchen in Amsterdam is vanmiddag voor de 37-jarige Mohammed uitgedraaid op een regelrechte nachtmerrie. Een onbekende man opende naast hem het vuur op een Servische pizzeriabaas en veroorzaakte daarmee een enorme chaos op het overvolle Hugo de Grootplein. Mohammed dacht aanvankelijk aan een aanslag. ,,Ik heb in mijn leven nog nooit zoveel paniek gezien.”