In een woning is onlangs het lichaam van een overleden man aangetroffen. Hij zou hier lange tijd gelegen hebben.
Volledig scherm
PREMIUM
In een woning is onlangs het lichaam van een overleden man aangetroffen. Hij zou hier lange tijd gelegen hebben. © Pim Mul

Man lag maanden dood in huis, maar schoonmaak pas over ‘weken’: ‘Woongenot is weg’

Een bewoner van de Noordhoef in Gouda heeft mogelijk twee maanden dood in huis gelegen toen hij negen dagen geleden werd gevonden. Pas weken na de macabere vondst wordt de woning schoongemaakt, vertelt een buurman. De buurt is boos.

 1. Dataroof GGD kan Staat duur komen te staan: stichting eist bij rechter in totaal 3 miljard euro

  Dataroof GGD kan Staat duur komen te staan: stichting eist bij rechter in totaal 3 miljard euro

  Met een megaclaim die kan oplopen tot 3 miljard euro wordt de Nederlandse Staat voor de rechter gesleept vanwege een grote roof van privégegevens uit de computersystemen van de GGD’en in 2021. Stichting ICAM, de organisatie achter de massaclaim, overhandigt dinsdag dagvaardingen aan 35 instanties, waaronder het ministerie van Volksgezondheid, de landelijke GGD GHOR Nederland, regionale GGD’en, veiligheidsregio’s en de gemeenten Amsterdam en Rotterdam.
 2. Verdachte (27) breekt als slachtoffer Ellen het woord neemt: ‘Jij hebt mij veroordeeld tot levenslang’
  PREMIUM

  Verdachte (27) breekt als slachtof­fer Ellen het woord neemt: ‘Jij hebt mij veroor­deeld tot levenslang’

  Op die ene noodlottige avond in november 2020 veranderde het leven voor de Hei- en Boeicopse Ellen de Jong en haar naasten voorgoed. ,,Jij hebt mij veroordeeld tot levenslang. Levenslang pijn, levenslang gehandicapt, levenslang afhankelijk”, richtte de vrouw in een met familie en vrienden bomvolle rechtszaal zelf het woord tot de automobilist die haar en een vriendin aanreed.
  Giessendam/Neder-Hardinxveld, Hei- en Boeicop