Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Shutterstock

Man overleden na dubieuze healing-bijeenkomst in Zeeland

Een man is vanochtend overleden na het bijwonen van een healingbijeenkomst in een huis in IJzendijke. Nadat hij daar vannacht onwel was geworden, is hij door bekenden naar het ziekenhuis in Oostburg gebracht. Daar hebben verpleegkundigen hem gereanimeerd, waarna hij per helikopter naar een ziekenhuis in Gent is gebracht. Een 36-jarige verdachte uit Terneuzen is vanochtend aangehouden.

2 reacties

 • Ren

  1 jaar geleden
  Heel jammer deze hetze, wat nu mede leidt tot een landelijk verbod van een plant medicijn. Het pleit niet hoe hier is mee omgegaan diverse middelen in een korte tijd om de warrior wakker te maken. Zeer onverstandig en ongebruikelijk hoe dit gebeurt. Toch ik wil ik de vrijheid om zelf te kiezen om dit te mogen doen. Doden vallen ook door gebruik van traditionele medicijnen, zelfdoding na gebruik van anti depressive medicijnen gebeurt meerdere keren per jaar ( waar ondere ook BNN-ers)
 • Niels Klein

  1 jaar geleden
  In Nederland bieden tientallen bedrijven zulke healings aan. Waarom is deze nou ineens dubieus? Omdat er iemand bij overleden is? Nogal een oordeel voor de doodsoorzaak bekend is en duidelijk wordt wat hier nou precies gebeurd is.
 1. Ayahuasca-sessies schieten als paddenstoelen uit de grond: ‘Het is zó gevaarlijk, maar booming business geworden’
  Play
  PREMIUM
  video

  Ayahuasca-ses­sies schieten als paddenstoe­len uit de grond: ‘Het is zó gevaarlijk, maar booming business geworden’

  EERSEL - De villa in Eersel waar de politie woensdagavond binnenviel na de dood van een man, werd meerdere keren per maand gebruikt als spiritueel centrum. Mensen van over de hele wereld volgden er sessies waarbij het brouwsel ayahuasca wordt gebruikt. Het middel is in korte tijd razendpopulair geworden, tot grote zorg van professionals. ,,Als je op Facebook kijkt, lijkt het of iedereen ayahuasca brouwt.‘’
 1. Wilders en Rutte botsen om avondklok: 'Doe het nou niet'
  Play

  Wilders en Rutte botsen om avondklok: 'Doe het nou niet'

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen