Marokko-reis voor 5000 Nederlanders in rook op, Transavia tast in duister over repatriëring

geen vluchten meerLuchtvaartmaatschappij Transavia weet nog steeds niet of Marokko repatriëringsvluchten uit Nederland zal toestaan. Het Noord-Afrikaanse land verbiedt sinds middernacht alle vluchten uit Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Alle normale uitgaande vluchten zijn tot 27 oktober geannuleerd. Het aantal boekingen was door de herfstvakantie relatief hoog, waardoor zeker 5000 mensen hun vliegreis niet door zien gaan.

5 reacties

 • daniel natrop

  1 jaar geleden
  Voortaan maar ouderwets weer met een diesel op pad naar Marokko
 • Michel Van de Zand

  1 jaar geleden
  Voor iedere "nederlander" zou gelden, helaas je bent al 1,5 jaar gewaarschuwd. NU zal men het wel weer gaan betalen met belastinggeld.
 • Marie-Louise Walter

  1 jaar geleden
  Luxe problemen
 • Peter van Amerongen

  1 jaar geleden
  Krokodillentranen van de vakantiegangers. Het advies was al negatief dus dan moet je niet gaan. Klaar. En voor het merendeel zijn het Marokkanen die daar vast zitten: blijf je gewoon wat langer bij je familie. Gezellig toch?
 • Jessica Berends

  1 jaar geleden
  Reizen is leuk, maar ook altijd een risico. Dat moet je altijd beseffen, vooral in onzekere tijden als deze. Ik woon in Zweden, reis normaal zeker 10x per jaar naar Nederland, maar al 1.5 jaar niet nu. Te hoog risico. Ik was in Denemarken toen we hoorden dat dat land de grens de volgende dag zou sluiten. Dat heeft ook geld gekost, dat was een risico. Dus nu niet klagen.