Volledig scherm
De man had gewoon trek in lekkere chocolademelk © Thinkstock/Beeldbewerking AD

'Masturberende man' blijkt blikje chocomel te schudden

Een man uit Schagen die iets te enthousiast zijn blikje chocomel schudde voor gebruik, kreeg onverwacht de politie op zijn dak. Twee oudere dames interpreteerden zijn bewegingen onder tafel als zelfbevrediging en waarschuwden de politie.

Kees Hol on Twitter

2 dames op leeftijd zagen dat een man in een publieke ruimte in Sch. heftig met zijn arm,onder een tafel, aan het schudden was.Volgens hen was het een gevalletje van https://t.co/yiKkXjCvxR v/d man weten te achterhalen.Hij gaf aan zijn blikje chocom. te hebben geschud.

Politieagent Keel Hol plaatste op Twitter een bericht over het opvallende voorval. Hij ging maandag af op een melding dat een man in een publieke ruimte aan het masturberen zou zijn.

Aangekomen op de locatie bleek de man zich van geen kwaad bewust. Zijn bewegingen onder tafel hadden niets te maken met zelfbevrediging. Hij had gewoon lekkere trek in chocolademelk.

  1. Eerder aangehouden terreurverdachten hadden plannen voor aanslag Rotterdams politiebureau

    Eerder aangehou­den terreurver­dach­ten hadden plannen voor aanslag Rotterdams politiebu­reau

    Twee mannen die afgelopen juni in de Rotterdamse wijk Bloemhof zijn aangehouden op verdenking van het voorbereiden van een terroristisch misdrijf, hadden het plan een aanslag te plegen op een politiebureau. In een ambtsbericht van de inlichtingendienst AIVD stond ook dat een van hen na de ramadan een gewapende aanslag zou willen plegen in Parijs. Hij zou willen sterven als martelaar en benieuwd zijn wat hij in het paradijs ging aantreffen.