Marcel Levi.
Volledig scherm
PREMIUM
Marcel Levi. © Marc Driessen

Medisch experts maken gehakt van plan Herstel-NL: ‘Absurd, gaan we bejaarden in een reservaat stoppen?’

De Nederlandse economie moet op 1 maart weer open, bepleit een groep economen en artsen. Maar kan dat wel? Virologen en andere medische experts snappen de frustratie, maar maken gehakt van het idee. ,,Wie gaat de familie van een patiënt vertellen dat hun moeder wordt opgeofferd voor de economie?”

19 reacties

 • Mies Gooyer

  1 jaar geleden
  Maar, gelukkig werkt de avondklok al goed. En de rest van de onzinnige maatregelen. Iedereen die na een jaar nog steeds in zijn/ haar handen hoest. Verplicht 2 maanden binnen blijven en oefenen. Hoest in je binnenarm, snuit je neus in een papieren zakdoek en was je handen. Oh, en die handgel bij de supermarkt hangt er niet voor niets. Als iedereen die 4 "regels" had nageleefd was er nog maar weinig aan de hand. Nederland lijkt wel een kleuterklas.
 • tgm beuningen

  1 jaar geleden
  Jammer dat de critici van Teulings c.s. niet rationeel maar emotioneel reageren. Anyway, als nul (0) gevaccineerden in het ziekenhuis belanden, en de kwetsbaren grotendeels gevaccineerd zijn, hebben nog weinig mensen iets te vrezen en staat niets het opheffen van vrijheidsbeperkende maatregelen in de weg.
 • Jurgen Teunissen

  1 jaar geleden
  Eh, Dr. F.A.G.J. Eggink, ik mag toch aannemen dat je weet dat http://www.zelfzorgcovid19.nl volgens google (https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssites) een fake news site is? En mocht je die site van google niet vertrouwen, denk er dan ook even na of alles wat je op youtube ziet dan wel waar is, google is daar de eigenaar van... Verder is het niet anders dan de maatregelingen en de tijd dat het duurt uit te zitten, los laten of versoepelen zal de lockdown alleen maar verlengen
 • Kees de Jong

  1 jaar geleden
  Wat gaat de waarheid hard binnenkomen bij de mensen die zelf geen onderzoek doen en straks met een keiharde realiteit geconfronteerd gaan worden .... welke ?? Ga zelf maar eens op onderzoek uit ....
 • J Thijs

  1 jaar geleden
  I.p.v. wilde ideen, moeten we alles op vaccineren zetten. Ja de jeugd en de rest van Nederland hebben nu psychische problemen. Laten we alles los, zoals er in het pamflet wordt opgeroepen, dan krijgen we in no time de ziekenhuizen vol en sterven er velen. Dat geeft andere psychische problemen. Het vooruitzicht is er, er zijn vaccins niet één maar 4 tot 6 werkende vaccins. In de aanloop naar 70% gevaccineerd langzaam de samenleving openen en meer lucht geven. Nog even op de tanden bijten.