De verdachte zou het meisje op bed hebben gegooid en hebben betast. Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
De verdachte zou het meisje op bed hebben gegooid en hebben betast. Beeld ter illustratie. © ANP XTRA

Meisje (16) stapt naar de rechter nadat stiefvader in haar borsten knijpt en haar misbruikt op de bank

Stoeien. Een tik op de billen. Knijpen in de borsten en arm. Vanaf het moment dat stiefvader P.R. (56) met zijn gezin hun nieuwe woning in Hendrik-Ido-Ambacht betrok, waren aanrandingen volgens het toen 16-jarige slachtoffer aan de orde van de dag.

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. LIVE | Corona-stijging in ‘vaccinatie-koploper‘ Israël, 1000 meldingen van menstruatiestoornis na vaccin
  Coronavirus
  18

  LIVE | Corona-stij­ging in ‘vaccinatie-koploper‘ Israël, 1000 meldingen van menstrua­tie­stoor­nis na vaccin

  De autoriteiten in de Chinese stad Wuhan hebben dinsdag tijdens een persconferentie aangekondigd dat ze alle inwoners van de stad willen testen op het coronavirus. De aankondiging volgt op het nieuws dat er voor het eerst in meer dan een jaar tijd lokale coronabesmettingen zijn vastgesteld in de miljoenenstad. De centraal gelegen stad met 11 miljoen inwoners staat bekend als de metropool waar de coronapandemie uitbrak.Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons liveblog. Lees hier het liveblog van de afgelopen dagen terug.