Arie Slob, demissionair minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, op bezoek bij het IJburg College in Amsterdam.
Volledig scherm
Arie Slob, demissionair minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, op bezoek bij het IJburg College in Amsterdam. © ANP

Minister over gedoe met examenpost: ‘Sommige leerlingen zullen uitslag donderdag niet weten’

PostNL heeft vandaag twaalf scholen moeten informeren dat de bezorging van enkele van hun examens is vertraagd. Ook zijn er stukken vermist. Dat meldt het postbedrijf vanavond in een persbericht. Demissionair Onderwijsminister Arie Slob spreekt van een ‘heel vervelende’ situatie. Hij voorspelt al dat sommige leerlingen donderdag niet hun examenuitslag zullen weten.

3 reacties

 • Ton Ton

  2 weken geleden
  Ton Odijk. Postnl.....vorige week 40 cd's op de bus gedaan, tot nu toe zijn er 8 niet aangekomen. Week eerder 65 cd's, wel allemaal aangekomen. Dus bij de tweede batch heeft degene die de bus heeft geleegd een handvol cd's achterover gedrukt. Reactie postnl: " U had ze aangetekend moeten versturen". Ja, hehe, dat kost meer dan een cd persen! Ik heb een onderzoek geëist; zoniet dan doe ik aangifte. Ben er helemaal klaar mee!
 • WM Breda

  2 weken geleden
  Met ongeloof lees ik dit,hoe kan het bestaan. Post NL geeft een brevet van onvermogen af en is wat mij betreft gezakt.Wat een sukkels. De leerlingen mogen hier niet de dupe van worden en zijn geslaagd als de exames zoek blijven. Dit gebeurt buiten hun schuld!
 • Els Weber-van Dreuten

  2 weken geleden
  Gaat de top nu salaris inleveren? Zal wel niet gebeuren. Slecht leiding gegeven, je weet toch wel dat er examens afgenomen zijn geworden.