Ballonnen oplaten als startpunt van de Week van de Lentekriebels.
Volledig scherm
PREMIUM
Ballonnen oplaten als startpunt van de Week van de Lentekriebels. © Roel Dijkstra

Moeder houdt kind thuis om seksuele voorlichting, school is wantrouwen zat: ‘Leren grenzen aan te geven’

Juf Mirjam van de Willibrordschool in Bodegraven kan er met haar pet niet bij: door ophef over seksuele voorlichting houdt een moeder nu haar kind thuis van hun school. ,,Dan denk je, waar is het vertrouwen gebleven in de samenleving?”

38 reacties

 • rolien heijnen

  2 maanden geleden
  Meeste kinderen willen geen eens seksuele voorlichting van hun ouders.ik hebt ook via school gehad.Volgens komen zij ....te kort.
 • tgm beuningen

  2 maanden geleden
  Dat de juf er met haar pet niet bij kan, maw een deel van de ouders niet kan of wil begrijpen, is wel wat vreemd als je kinderen les over weerbaarheid en relaties meent te moeten geven. Logisch dat dat het vertrouwen in onderwijzenden en scholen geen goed doet.
 • Coos Lammerse

  2 maanden geleden
  Groot gelijk, het lijkt wel of ze dronken zijn, of bang dat er niets anders te doen is, maar dan hebben de kinderen weer ietsom elkaar mee te pesten.
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Via social media en die enge partij van Baudet wordt de boel weer opgehitst. Ik zou zeggen denk zelf eens na, en neem niet alles klakkeloos over.
 • louis veldhuis

  2 maanden geleden
  Dit is weer eens zo-n opgeklopt verhaal met allerlei insinuaties en uit zijn verband gedrukte feiten. wat van geen kant deugt, de wereld ingeslingerd door FvD en Ongehoord Nederland. Overal brandjes stichten en de boel opfokken.
 1. Ruim 8 jaar is het stil rond verdwenen Hanno van Mil en dan is er plots die zoekactie... toeval?
  PREMIUM
  Met podcast

  Ruim 8 jaar is het stil rond verdwenen Hanno van Mil en dan is er plots die zoekactie... toeval?

  Het is de dag voor Koningsdag 2023 als totaal onverwacht in de bossen rond de piramide van Austerlitz weer een zoekactie wordt gehouden naar de vermiste Amersfoorter Hanno van Mil. Zo’n zestig mensen, sommigen met een metaaldetector, zoeken urenlang naar een spoor. Opvallend is dat de zoekactie na acht jaar stilte is en precies een maand voordat dit weekend de AD-podcast Open/Eind verschijnt, over de vermissing van Hanno van Mil. Toeval?
  Utrecht, Amersfoort