Het gehavende gezicht van Frédérique Brink
Volledig scherm
Het gehavende gezicht van Frédérique Brink © LinkedIn Paul Brink

Moeder van Frédérique reageert: 'Haar mishandeling legt pijnpunt in samenleving bloot’

UPDATEDe ernstige mishandeling van de 14-jarige Frédérique uit Amstelveen ‘staat niet op zich en legt een pijnpunt in de samenleving bloot’. Dat zegt haar moeder in een openbaar bericht op Facebook. De 14-jarige jongen uit Amstelveen die verdacht wordt van betrokkenheid bij de mishandeling zit nog vast. Hij wordt morgen voorgeleid. De politie sluit niet uit dat er meer verdachten worden aangehouden.

17 reacties

 • richy vervuurt

  1 jaar geleden
  Ceciel het is toch raar als een man mishadeld word hoor je daar niets over maar het gebeurt heel vaak maar een man praat daar niet over want dan word hij uitgelachen en dat is ook een verkeerde cultuur geweld lost nooit iets op en is altijd verkeerd. Laten we elkaar in waarde laten en het maakt niet uit wie of wat je bent dus minder met het vingertje wijsen. En ja soms betrap ik me zelf erop.
 • Ronnie Waandel

  1 jaar geleden
  Wat een ophef om iets wat bijna dagelijks in Nederland gebeurt. Radio, de riedel tv-shows, is nou het hele "wat is je geslacht-zeg ik niet" gebeuren reden om dit zo breed uit te meten in de media? Volgens vader heeft het kind tegen haar mishandelaars gezegd dat "ook hun mogen zijn wie ze willen zijn" dit was stoer volgens vader, vervolgens wordt ze half dood geslagen. Op dat moment waren deze mensen wie ze zijn. Denk daar maar eens heel goed over na. Sterkte.
 • Marco Wegma

  1 jaar geleden
  Dit is geen pijnpunt van de maatschappij dit is blijkbaar een voor bepaalde mensen. En die mensen hebben geen opvoeding gehad
 • Roel Bosch

  1 jaar geleden
  Ik wil om te beginnen Frédérique heel veel sterkte toewensen. Ten eerste met haar herstel en ten tweede met de verwerking van dit drama. Voor de daders mag ik nu toch eens van harte hopen dat ze flink gestraft gaan worden. Maar ik ben heel erg angstig voor het bericht dat deze "heren", als ze al allemaal gepakt worden, er weer met een taakstraf mee weg gaan komen.
 • Bas van Berkel

  1 jaar geleden
  Wat een gezwets van Harry Vals. Hebben rechtse politici wel een oplossing voor deze etterende wond ?