Volledig scherm
© ANP Kippa

Monique zielsgelukkig met André, maar Bridget is er kapot van

Het lijkt weer helemaal aan tussen André Hazes en Monique Westenberg. Nadat Dré donderdag een foto deelde van hen samen waaruit bleek dat ze weer bij elkaar zijn, volgde Monique vandaag zijn voorbeeld.

Ze plaatste – net als de zanger – een foto van een romantisch diner in Rotterdam op Instagram. ‘I’m your rock, you’re my star’, schreef Monique erbij. André deelde een dag eerder dezelfde foto met een paar regels uit een liedje van Journey. ‘Ik ben voor altijd de jouwe’, luidt een van de zinnen.

Verschillende BN’ers reageren enthousiast op de nieuwe liefdesontwikkeling. ‘Het is zeker beter, te veel vergeven...dan te veel veroordelen’, zegt Connie Witteman op Instagram. ‘Ik hou van jullie’, schrijft Samantha Steenwijk. De twee worden bedolven onder de hartjes, onder meer van zanger Nick Schilder, radiodj Bram Krikke en actrice en presentatrice Nicolette van Dam.

André had sinds november een relatie met Bridget Maasland, maar deze strandde twee weken geleden. Hoewel de relatie van korte duur was, hadden de twee het al wel over kinderen, zo vertelt Maasland aan De Telegraaf. Ze geeft ook toe dat ze het erg moeilijk heeft met de breuk.

Het stoorde Bridget dat werd geroddeld dat ze in verwachting was van André. ,,Wat niet wil zeggen dat ik er niet voor openstond en we hadden het er ook al wel over gehad. Ik ben ook niet meer de allerjongste. Nu krijgen ze in Hollywood allemaal kinderen na hun 45ste, dus het is tegenwoordig niet meer vreemd om op latere leeftijd moeder te worden. Maar mijn leeftijd was wel een reden om er met elkaar over te praten. Aan de andere kant: we waren nog maar een paar maanden samen, dus we waren er nog niet concreet mee bezig.’’ Bridget besloot Monique de waarheid te vertellen in een brief. ,,Gewoon de waarheid, mijn verhaal.’’ Op die brief heeft Westenberg nooit gereageerd, bekent de actrice, al ligt ze daar niet wakker van.

Volledig scherm
© ANP Kippa
 1. Ultieme wanhoopspoging: Wouter (25) start eigen ‘vliegmaatschappij’ om eiland te ontvluchten
  PREMIUM

  Ultieme wanhoopspo­ging: Wouter (25) start eigen ‘vliegmaat­schap­pij’ om eiland te ontvluch­ten

  Een groep Nederlandse toeristen die maandenlang dreigde vast te zitten op een eiland in de Filipijnen, is in een ultieme wanhoopspoging een eigen ‘vliegmaatschappij’ begonnen. Onder de noemer ‘Dutch Airways 2020' is het een vriendengroep van twaalf Nederlanders gelukt om een volledige vlucht voor veertig toeristen waar te kunnen maken. Een woordvoerder van KLM bevestigt het verhaal. ,,We zijn echt ontzettend trots dat we dit voor elkaar hebben gekregen.”
 2. Webwinkels verdienen grof geld met alternatieve ‘anti-coronavaccins’: beschermstenen en aurasprays
  video

  Webwinkels verdienen grof geld met alternatie­ve ‘an­ti-coronavac­cins’: bescherm­ste­nen en aurasprays

  Alternatieve genezers en kwakzalvers zien hun omzetten momenteel stijgen door de verkoop van middelen die zouden beschermen tegen het coronavirus of helpen bij het herstellen van een Covid 19-besmetting. Dat concludeert Voxpop- en Ochtend Show to go-presentator Roel Maalderink (28) na telefonische gesprekken met meerdere aanbieders. Vooral brokjes van de steensoort shungiet en zogenoemde auraspray blijken niet aan te slepen. ,,Levensgevaarlijk die handel.”