Volledig scherm
Martijn Fischer. © anp

Morgen in De Ochtend Show to go: Grapperhaus in Thailand en de nieuwe single van Martijn Fischer

Op vrijdag 23 augustus zijn Michiel ten Broek, David Bremmer en Martijn Fischer te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Yora Rienstra en is vanaf 7.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Minister Grapperhaus is in Thailand om te onderhandelen over de zaak van coffeeshopbaas Johan van Laarhoven die daar sinds 2014 vastzit. We skypen met journalist Hans Bos vanuit Thailand en hebben Michiel ten Broek te gast in de studio. Ten Broek zat in 2015 bijna een maand vast in een Thaise cel en vertelt over zijn ervaring.

Verslaggever David Bremmer komt vertellen over de lancering van de nieuwe streamingsdiensten van Disney en Apple. Netflix krijgt forse concurrentie op de Nederlandse markt.

Daarnaast komt Martijn Fischer langs om te praten over zijn nieuwe single ‘Meer van jou’ en over zijn theatertour ‘Martijn Fischer zingt hits van Hazes’.

De Ochtend Show to go is elke werkdag vanaf 07.30 uur te zien in onze app en op onze website.

Volg De Ochtend Show to go ook op InstagramTwitter en Facebook en bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show.`

Als je liever luistert naar de podcast, ga dan naar Spotify of iTunes

  1. Bijenkast en paddenpoel: natuur krijgt meer ruimte bij
de aanleg van zonneparken
    PREMIUM

    Bijenkast en paddenpoel: natuur krijgt meer ruimte bij de aanleg van zonnepar­ken

    Natuur- en milieuorganisaties scharen zich achter een plan van de sector om zonneparken natuurvriendelijker te maken. Opmerkelijk, omdat zij fel gekant waren tegen grootschalige zonneparken op het platteland. Paddenpoeltjes en bijenkasten tussen de panelen voorkomen echter niet dat de snel oprukkende velden vol blikkerende panelen ons landschap verder aantasten, stelt Rijksadviseur voor het Landschap Berno Strootman.