HV Zeeland
Volledig scherm
© HV Zeeland

Naakte vrouw in Zeeuws weiland door misdrijf om het leven gekomen

De politie gaat ervan uit dat de overleden vrouw, die gisteren bij Westdorpe (Zeeland) naakt in een weiland is gevonden, door een misdrijf om het leven is gebracht. Wat haar identiteit is, is nog onbekend. De politie roept daarvoor de hulp in van het publiek.

 1. Nederlanders overrompeld in Marokko: ‘Altijd een verrassing met deze overheid’
  geen vluchten meer
  1

  Nederlan­ders overrom­peld in Marokko: ‘Altijd een verrassing met deze overheid’

  Het ministerie van Buitenlandse Zaken raadt reizigers vanuit en naar Marokko aan om snel te zoeken naar een alternatieve route. Vanaf middernacht gaat er een vliegverbod in tussen Marokko en Nederland. Volgens een woordvoerder van het ministerie zijn er ‘alternatieven om te reizen via andere nabij Nederland gelegen landen’. Het vliegverbod, dat is uitgevaardigd omdat het aantal coronabesmettingen in Nederland snel stijgt, geldt ook voor Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.
 2. Robey (25) ontploft na opmerking over rijgedrag, nu heeft hij spijt: ‘Gevangenis is een hel’
  PREMIUM
  1

  Robey (25) ontploft na opmerking over rijgedrag, nu heeft hij spijt: ‘Gevangenis is een hel’

  Volgens hemzelf ging het pas écht mis toen het slachtoffer hem tijdens de worsteling op straat in zijn vinger beet. Op dat moment knapte er iets bij de 25-jarige Robey W. uit Deventer. Om zijn vinger los te krijgen, bleef hij slaan. De ene vuistslag na de andere, gevolgd door een kopstoot en een schop in het gezicht. Voor die explosie van geweld stond W. vandaag terecht in de rechtbank in Zwolle.