In de Lange Leidsedwarsstraat ontstond na de moordaanslag op Peter R. de Vries in juli 2021 al snel een bloemenzee. De misdaadverslaggever overleed later in het ziekenhuis.
Volledig scherm
PREMIUM
In de Lange Leidsedwarsstraat ontstond na de moordaanslag op Peter R. de Vries in juli 2021 al snel een bloemenzee. De misdaadverslaggever overleed later in het ziekenhuis. © Ramon van Flymen

‘Narcoterreur’ zorgt voor nieuwe werkelijkheid in Nederland

Aanstaande woensdag is het een jaar geleden dat Peter R. de Vries werd neergeschoten. Zijn moord joeg een schokgolf door de samenleving. De tragedie roept de vraag op: kan Nederland nog loskomen van narcoterreur?

2 reacties

 • Els Weber-van Dreuten

  1 maand geleden
  Den Haag kijkt bij alle misstanden weg want zelf hebben ze daar toch geen last van.
 • Henk Knipping

  1 maand geleden
  Vooral allemaal blijven spuiten, snuiven, blowen en pillen slikken ... je hebt er toch recht op, anders is ‘n feestje helemaal niet leuk meer! Stel je toch voor al die andere (en jezelf) te moeten zien zoals ze echt zijn ..., niet onder invloed .... boringgggg.
 1. Tien panden ontruimd om grote brand bij snackbar, explosiegevaar geweken

  Tien panden ontruimd om grote brand bij snackbar, explosiege­vaar geweken

  De grote, uitslaande brand die zondagavond laat uitbrak bij een snackbar aan de Hoofdstraat Oost in het centrum van Wolvega (Friesland) is onder controle. Door de brand was een gaslek ontstaan, waarop de brandweer besloot om de omgeving te ontruimen. Volgens een woordvoerder van de brandweer ging het om zeker tien omliggende panden. De bewoners mochten na enkele uren weer terug naar hun woningen. De brandweer is nog wel bezig met nablussen.