Nederland mogelijk sneller verlost van mondkapjesplicht

VIDEODe kans is reëel dat Nederland sneller dan verwacht afscheid neemt van de mondkapjesplicht in publieke ruimten. Verschillende OMT-leden zien het wel zitten en ook in kabinetskringen ligt de optie op tafel. ,,Van die mondkapjes wil je in principe het liefst als eerste weer af.”

5 reacties

 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  liever vandaag nog dan morgen
 • Wilhelmus Liebrand

  2 maanden geleden
  En in het najaar als het weer fout gaat zijn we weer zielig.
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Nou Frank, dat angst verspreiden ben jij ook heel goed in, evenals het negativisme.
 • Frank vd Berg

  2 maanden geleden
  Je bedoelt toch die stoffen dingen die mensen geregeld dragen met een CE keurmerk dat zegt "houdt geen virus tegen". En dan een wetenschappelijk rapport uitsluitend! gebaseerd op modelberekeningen (geen echte mensen) met een Duits instituut dat al eerder is betrapt op het verspreiden van angst in plaats van goede wetenschap en de vele andere rapportages die laten zien dat het nauwelijks tot negatief werkt.
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Ik zit nog niet echt te wachten op de mensen die in je nek zitten te hijgen. Maar goed, het zal er toch wel eens van moeten komen.
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”