Tom Huyskens met zijn zoontje Teun tijdens de wintersportvakantie in Zell am See, twee jaar geleden.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Huyskens met zijn zoontje Teun tijdens de wintersportvakantie in Zell am See, twee jaar geleden. © Privéfoto

Nederlanders over quarantaine Oostenrijk: ‘Wintersport wordt door de neus geboord’

Het nieuws over een dreigende quarantaineplicht in Oostenrijk veroorzaakt veel ophef en onrust onder Nederlandse wintersportgangers. Velen zijn druk bezig met de voorbereidingen voor hun kerstvakantie in de sneeuw. ,,We hebben speciaal een boosterprik in Duitsland gehaald en dan zou het wel erg frustrerend zijn als we niet mogen skiën”, klinkt het vol ongeloof.

8 reacties

 • Charles de Wit

  5 maanden geleden
  Wèèh wèèh wèèh, ikku-ikku-en-de-rest-kan-stikken... Het zelfde liedje weer, maar even nadenken hoe we eruit zouden kunnen komen is te veel gevraagd.
 • Wilhelmus Liebrand

  5 maanden geleden
  Onze superieure betweters die zich aan de medemens weinig gelegen laten liggen zijn weer eens zielig,goh, wat erg nou. Net of we geen andere problemen hebben.
 • Mattie Veld

  5 maanden geleden
  Beetje minder wintersport lijkt me ook beter voor het milieu daar.
 • J. Westhoff

  5 maanden geleden
  Wat een gezeur omdat je een keer niet op wintersport kunnen kunt, erzijn zoveel mensen die niet op vakantie kunnen daar ga je heus niet dood van.
 • Gerrit Reindsen

  5 maanden geleden
  Nederland heeft het slechtste corona-beleid van Europa, bijna ieder land heeft een Lockdown achter de rug in Nederland begint nu pas met de Lockdown, is net zoiets als het kalf is verdronken gaat men de put dempen