Vier doden aangetroffen in woning in Etten-Leur, de politie doet uitgebreid onderzoek
Volledig scherm
PREMIUM
Vier doden aangetroffen in woning in Etten-Leur, de politie doet uitgebreid onderzoek © Perry Roovers / MaRic Media

Omwonenden reageren geschokt op drama met vier doden in Etten-Leur

ETTEN-LEUR- ,,Afschuwelijk”, rilt een bewoonster van de Dasseburcht in Etten-Leur. Het is zaterdagavond, een uur of acht. Stil kijkt ze toe hoe aan de overkant van een veldje zwarte schermen rond een woning worden geplaatst.

Daar, iets na zes uur, werd een verschrikkelijke ontdekking gedaan. In een rijtjeshuis, waar volgens omwonenden een jong gezin met twee kleine kinderen en hun oma woont, zijn vier overledenen aangetroffen. Wie? ,,Toch niet de kinderen”, vraagt een overbuurvrouw geschrokken.,,Ik zie ze altijd spelen.”

  1. LIVE | Coronabesmetting bij twee fruitbedrijven Betuwe, Brazilië dreigt met vertrek uit WHO

    LIVE | Coronabe­smet­ting bij twee fruitbe­drij­ven Betuwe, Brazilië dreigt met vertrek uit WHO

    Volgende week gaan de basisscholen weer voltijds open, maar wie zijn kinderen toch liever nog even thuishoudt, hoeft niet te vrezen voor de onderwijsinspectie, zegt minister Arie Slob. Tot de zomervakantie kunnen bezorgde ouders op ‘coulance’ rekenen. Wereldgezondheidsorganisatie WHO heeft zijn mening over het nut van mondkapjes bijgesteld en adviseert het gebruik ervan nu. Ook vandaag houden we je in ons liveblog op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het coronavirus.