Tom Dumoulin (l) troost teamgenoot Primoz Roglic nadat hij uit de gele trui is gereden door landgenoot Tadej Pogacar (UAE-team Emirates).
Volledig scherm
Tom Dumoulin (l) troost teamgenoot Primoz Roglic nadat hij uit de gele trui is gereden door landgenoot Tadej Pogacar (UAE-team Emirates). © EPA

Ondanks verlies gele trui gaan festiviteiten in Jumbo-winkels gewoon door

Jumbo-Visma mag de overwinning in de Tour de France dan op het nippertje zijn ontgaan, voor eerstgenoemde hoofdsponsor is de nederlaag geen reden om de geplande festiviteiten in de supermarkten te schrappen. ,,We hebben geweldig gereden en mooi teamwork laten zien en dat vieren we maandag met Jumbollen in onze winkels’’, laat woordvoerster Claire Trügg weten aan deze site. 

  1. Verbijstering bij politie over groot dancefeest met dj en lachgas bij Hilversum: ‘Waar zijn jullie mee bezig?’
    Video

    Verbijste­ring bij politie over groot dancefeest met dj en lachgas bij Hilversum: ‘Waar zijn jullie mee bezig?’

    Een groot illegaal feest bij Hilversum is in de nacht van zaterdag op zondag beëindigd door de politie. Ruim driehonderd feestgangers uit het hele land waren naar een bouwterrein gekomen nabij Anna’s Hoeve, een locatie die in het verleden vaker is gebruikt voor illegale ‘raveparty’s’. Een dj en een vrouw die een agent een schop gaf, zijn aangehouden. Tegen hen wordt een proces-verbaal opgemaakt. Op het feest blijkt op grote schaal lachgas te zijn gebruikt.