Volledig scherm
PREMIUM
© ROBIN UTRECHT

Opvoedstijl in 10 jaar veel veranderd: meer regels en onderhandelen

puberbreinDe puber. Voor veel ouders is het een ingewikkeld, ondoordringbaar soort mens. Maar is dat wel terecht? In de nieuwe uitgave van de bestseller Puberbrein wordt de puber van 2019 helemaal binnenstebuiten gekeerd. Ideaal voor ouders die soms geen snars van hun kind begrijpen. 

Tot vier uur ‘s nachts appen onder de dekens. Waarom doen pubers dat? Zestig selfies maken, om er vervolgens eentje op instagram te plaatsen. Hoezo zou je daar je tijd aan besteden? En waarom lijkt het opeens alsof mijn kind mijlenver van mij af staat, terwijl ik tot voorheen altijd precies wist wat er in hem of haar omging?

  1. Ook buitenlandse aandacht voor nieuws over gezin dat jarenlang in Drentse schuilkelder verbleef

    Ook buitenland­se aandacht voor nieuws over gezin dat jarenlang in Drentse schuilkel­der verbleef

    Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland is er inmiddels volop aandacht voor de ontdekking van een gezin dat minstens negen jaar in een Drentse schuilkelder verbleef. De BBC, de Süddeutsche Zeitung en Kronen Zeitung besteden onder andere aandacht aan de ‘uitzonderlijke situatie', zoals burgemeester Roger de Groot van de gemeente De Wolden het nieuws vanmiddag omschreef tijdens een persconferentie.