Pepijn Remmers
Volledig scherm
PREMIUM
Pepijn Remmers © Memori.nl

Ouders overleden Pepijn (14) doen oproep: 'Laten we nadenken wat we onze kinderen aandoen’

Open briefKinderen en jongvolwassenen zijn in deze coronacrisis mogelijk nog kwetsbaarder dan ouderen en hebben onze zorg hard nodig. Die oproep doen de ouders van de onlangs overleden Pepijn Remmers (14) in een indrukwekkende open brief. Pepijn overleed eerder deze maand aan de gevolgen van koolmonoxidevergiftiging in combinatie met designerdrug 3-mmc. Hij had het zwaar tijdens de lockdown. ‘We zagen dat hij met zijn ziel onder zijn arm liep.’

5 reacties

 • A.M. ijkelenstam

  2 jaar geleden
  eenzaamheid is een stille vorm van moord. We vragen de ouderen net zo min als de jongeren of zij dit allemaal wel willen. Meeste mensen willen als volwassenen worden behandeld met eigen verantwoording. En daar laten wij het bij. Heel veel sterkte voor de ouders met dit verschrikkelijke verlies. Je kind is je alles en je kind verliezen is wel het laatste wat je wil meemaken.
 • Ria Ria

  2 jaar geleden
  Heel veel sterkte aan alle nabestaanden.
 • Derksen

  2 jaar geleden
  Ja. Ik wil wat doen. Zeg me wat. Ik heb 20 jaar ervaring in het middelbaar onderwijs. VMBO. Ik heb tijd. Wat kan ik betekenen? Ik wil deze kinderen helpen. Mijn vak is Engels. Ook gediplomeerd docent Nederlands. Mentor/coach.
 • Maarten Van Herwaarde

  2 jaar geleden
  Wat verschrikkelijk, 14 jaar pas For ever young. Hou jullie goed
 • Rudie Reindsen

  2 jaar geleden
  Vreselijk, heel veel sterkte!!