Volledig scherm
© Shutterstock

Overvaller trekt hoogbejaarde vrouw uit bed

Een hoogbejaarde vrouw is vannacht in het Limburgse Belfeld door een overvaller belaagd en uit haar bed getrokken. Ze is door ambulancepersoneel onderzocht.

De overvaller kwam volgens de politie rond 4.40 uur de woning aan de Pronkhof binnen, toen de vrouw lag te slapen. Op dit moment is niet bekend wat er bij de overval is buitgemaakt. Van de dader ontbreekt elk spoor. De politie is een onderzoek gestart.

Over de identiteit van de leeftijd van de vrouw is niks bekend gemaakt. Ook wordt nu niet verteld hoe het met haar gaat. 

  1. Handen Nederlandse steenhouwer jeuken om Notre-Dame aan te pakken

    Handen Nederland­se steenhou­wer jeuken om No­tre-Da­me aan te pakken

    Roderick Nijenhuis’ handen jeuken. De commercieel directeur en natuursteendeskundige van de firma Slotboom Steenhouwers uit Winterswijk zou dolgraag betrokken raken bij de restauratie van de Notre-Dame in Parijs. Gothische ornamenten gedetailleerd reconstrueren? ,,Kom maar door met die klus”, staat de 50-jarige specialist nu al te popelen. Alleen de ingestorte vieringstoren uit 1846 hoeft wat hem betreft niet terug. ,,Die ranke spits was niks anders dan een bouwkundig orgasme van de Franse architect Eugène Viollet-le-Duc.”