Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Pak dwazen die ambulancepersoneel belagen nu eens echt aan

COLUMNÖzcan Akyol schrijft deze week vijf keer over wat hem bezighoudt. Linda Akkermans is met vakantie.

13 reacties

 • Ferdinand Starink

  1 jaar geleden
  Meneer Akyol probeert met leugens een democratische partij als de PVV in diskrediet te brengen. Schaam je!
 • jan janssen

  1 jaar geleden
  Het is in-group vs out-group gedrag volgens mij. Om welke reden dan ook denken sommigen dat ze niet gelijkwaardig zijn aan de rest. En daarom niet goed geholpen zullen worden. Of zwaarder gestraft zullen worden. Het paradoxale is dat ze vervolgens negatieve beeldvorming over zichzelf afroepen.
 • Ron van Dijk

  1 jaar geleden
  Ook ambulancepersoneel en ambulances moeten met camera's worden uitgerust zodat diegenen die hen agressief bejegenen achteraf herkend en hard bestraft kunnen worden.
 • Martin Reekers

  1 jaar geleden
  "Özcan Akyol schrijft deze week vijf keer over wat hem bezighoudt. Linda Akkermans is met vakantie" . Linda Akkermans is met vakantie, weten we dat ook weer. Wat wil jij met collums en blogs de maatschappij wijzer en rijker maken Özcan? Als de overheid het na laat, en er straks de pleuris uitbreekt? Wat hebben wij dan nog aan de belerende praatjes?
 • O' xyd

  1 jaar geleden
  Zoals zo vaak slaat Eus de spijker op z'n kop. Gisteren nog het schrijnende verhaal van twee ambulance medewerkers, met nauwelijks tot geen opvolging van justitie! Dit is van de gekke. Hoewel ik zo langzamerhand het vertrouwen in onze politicy wel ben verloren, hoop ik dat het nieuwe kabinet ons aangenaam gaat verrassen en deze malloten daadwerkelijk ook aanpakt.