Pas over een week uitspraak hoger beroep avondklok

videoHet gerechtshof neemt een week de tijd om na te denken of de avondklok juridisch door de beugel kan. Het hof wil geen overhaaste beslissing nemen over de ingewikkelde kwestie. Tot die tijd blijft de avondklok zoals die nu is van kracht, besloot het gerechtshof.  

28 reacties

 • Pieter Zeeuw

  2 maanden geleden
  We leven in een witte jassen 'deskundige' dictatuur. - 25% van de bevolking is bevattelijk voor de huidige Corona infectie - 98% daarvan is niet of slechts mild ziek (en daarna is 99,5% ervan immuun) - 1 tot 1,5% beland in het ziekenhuis, met proylaxe zou tot 40% hiervan te voorkomen zijn - 0,35% komt op de IC terecht, meestal mensen met bepaalde kenmerken en onderliggende ziektes - Ministerie staat uitbreiding IC capaciteit niet toe Fijne dag verder!
 • tgm beuningen

  2 maanden geleden
  Deze rechtbank wekt de indruk een avondklok zo erg noodzakelijk te vinden dat nog 1 week langer een loopje met de wet nemen acceptabel is. Onafhankelijke arbitrage...
 • Frits Van der Velden

  2 maanden geleden
  Stop eens met details. Het Nederland wat ik ken, man van 48 met 4 kinderen is naar de klote. Rechtsgelijkheid is zoek door uitvoerende macht. Triest om te vertellen aan mijn kinderen dat Nederland een land was waar ik trots op was. Ik kots er nu van. Vieze spelletjes spelen.
 • Michel Van de Zand

  2 maanden geleden
  @ Bennie Kok, dus als je rookt of gerookt hebt , geen IC bed als je longkanker krijgt, als je een biertje drinkt of gedronken hebt geen IC bed mocht je leverkanker krijgen. Als je een auto-ongeluk krijgt ook geen IC bed want ja jij kiest ervoor om aan het verkeer deel te nemen. Wanneer komt het besef dat 98% maar een snotneus krijgt (en dat ieder jaar) en 2% in het ziekenhuis beland. Er is een zorgprobleem (capaciteit) daar moet wat aan gedaan worden.
 • Michel Van de Zand

  2 maanden geleden
  Beste Coen , die 98% komt gewoon van de RIVM site, misschien eens zelf onderzoek doen en relativeren. Er is geen virusprobleem er is een zorgprobleem. Als je geen technische dienst hebt dan moet je niet verwachten dat de machines blijven werken of gerepareerd worden. En dat is in dit land aan de hand. Kapot gemaakt door 10 jaar Rutte.
 1. Yves (29) vindt zeldzame Pokémonkaart: ‘Ik wees al bod af van 415.000 euro. Te weinig’
  PREMIUM

  Yves (29) vindt zeldzame Pokémon­kaart: ‘Ik wees al bod af van 415.000 euro. Te weinig’

  HOOGSTRATEN - Met 65 miljoen zijn ze, de Pokémonverzamelaars. Maar het is Yves Bruynen (29) die de zeldzaamste Pokémonkaart ter wereld beet heeft. Hij woont in Hoogstraten, een plaats net over de grens in België, en kocht het pakje waar de kaart in zat van een Nederlander via Facebook voor 200 euro. Nu is de kaart bijna een half miljoen euro waard. En dat bedrag zal in de toekomst nog fors oplopen. „Ik heb de heilige graal gevonden”.
 1. Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit
  Play

  Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit

 2. Dit is crystal meth
  Play

  Dit is crystal meth