Volledig scherm
PREMIUM
Patrick van der E. wordt verdacht van de ramkraak bij juwelier Maaskant in Apeldoorn. © ANP (Inzet: eigen foto)

Patrick van der E. verdacht van ramkraken Oost-Nederland

Iedereen in Nederland kende Patrick 'coño' van der E. ineens, nadat hij undercover voor Peter R. de Vries de zwijgende Joran van der Sloot uitspraken liet doen. Tien jaar later woont Van der E. in Deventer en wordt hij verdacht van ramkraken en autodiefstallen in het oosten.

Zeven miljoen kijkers keken in 2008, toen Patrick van der E. Joran van der Sloot uitspraken ontlokte. Gisteren was er geen één toeschouwer in de Rechtbank van Zutphen, als wordt bepaald door de rechters dat de oud-inwoner van Arnhem en Lathum Van der E. (45) in voorlopige hechtenis blijft, in afwachting van zijn rechtszaak. 

 1. Lichaam vermiste Limburger (66) gevonden in Spanje, 10 kilometer meegesleurd door water
  VIDEO

  Lichaam vermiste Limburger (66) gevonden in Spanje, 10 kilometer meege­sleurd door water

  Het lichaam van de Nederlander die sinds zondag in Spanje vermist was, is aangetroffen. Het gaat om een 66-jarige man uit Landgraaf, bevestigt het ministerie van Buitenlandse Zaken. De Limburger verdween drie dagen geleden na een val in het door stortregens en overstromingen geteisterde binnenland bij de Costa Blanca. Door hevige regenval en overstromingen zijn zeker 3500 mensen in Spanje geëvacueerd.
 2. ‘Máxima straalt in japon met speels mini-decolleté van Nederlandse ontwerper Jan Taminiau’
  update

  ‘Máxima straalt in japon met speels mi­ni-decolleté van Nederland­se ontwerper Jan Taminiau’

  De pastelkleurige japon van de Italiaanse ontwerpster Luisa Beccaria die koningin Máxima (48) vorig jaar droeg tijdens Prinsjesdag, staat nog vers in het geheugen gegrift van de bij vlagen kritische modejournalist Josine Droogendijk, gespecialiseerd in de kledingkeuze van de Oranjes. ,,Die te ruim zittende, via internet bestelde, creatie was het tegenovergestelde van flatteus.” Vol lof is de fashionkenner over de combinatie die de echtgenote van Willem-Alexander vandaag aan heeft.