Volledig scherm
PREMIUM
© Studio Ski

Paula werd verliefd op spermadonor: ‘Ik ging voor een kind en kreeg jou erbij’

In de rubriek BV de Liefde vertellen lezers openlijk en anoniem over hun relatie. Paula (48) werd verliefd op haar spermadonor Menno (58). Ze zijn nu dertien jaar en twee kinderen verder. Niemand weet hoe ze elkaar leerden kennen.

,,Ik was 33 jaar, had geen relatie, maar wel rammelende eierstokken. Om me heen zag ik gescheiden vrouwen die een kind opvoedden zonder dat de vader in beeld was. Waarom zou mij dat niet lukken, dacht ik. Ik schreef me in bij een spermabank, maar donoren konden destijds nog anoniem blijven en ik kon niet leven met het idee dat mijn kind niet zou weten wie z’n vader was. Om het een identiteitscrisis te besparen, wilde ik liever een gewone donor.

  1. Het nieuwe kalifaat in Noordwest-Afrika en Angela de Jong in de Ochtend Show to go

    Het nieuwe kalifaat in Noord­west-Afri­ka en Angela de Jong in de Ochtend Show to go

    Verslaggever Bob van Huet is morgen te gast in de Ochtend Show to go om te praten over de groeiende Islamitische Staat in Noordwest-Afrika. Ook tv-columnist Angela de Jong is te gast om onder meer te praten over de programma’s Dancing on Ice en Kopspijkers. Daarvoor spreken we ook met cabaretier en presentator Jack Spijkerman. De show wordt gepresenteerd door Yora Rienstra en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op de site.