Een poster van Herstel NL, een initiatief van prominenten als economen Coen Teulings, Barbara Baarsma, Bas Jacobs en arts Evelien Peeters, oprichtster van Artsen Covid Collectief.
Volledig scherm
Een poster van Herstel NL, een initiatief van prominenten als economen Coen Teulings, Barbara Baarsma, Bas Jacobs en arts Evelien Peeters, oprichtster van Artsen Covid Collectief. © privébeeld

Plan prominenten voor openen samenleving: 'RIVM heeft onterecht angst aangewakkerd’

Door ouderen beter tegen corona te beschermen kunnen de scholen, winkels en horeca weer open. Dat vindt Herstel NL, een groep economen, artsen en andere prominenten. Er is onterecht veel angst gezaaid voor de Britse variant, stelt oud CPB-directeur Coen Teulings, een van de initiatiefnemers. 

32 reacties

 • S. De Jong

  2 jaar geleden
  Blijkbaar kan het coronavirus bij mensen met een hoog IQ ernstige hersenschade aanrichten zonder dat andere covid 19-symptomen zijn vastgesteld. Overigens interesseert het mij niet dat dit 'prominenten' zijn; zolang ze geen covid 19-specialisten zijn, is hun mening niet meer waard dan die van mij. Nog even en deze krant gaat publiceren wat Gordon van Covid-19 vindt.
 • G.J.W Wassink

  2 jaar geleden
  Goed plan vind ik als 69 jarige hartpatiënt, alleen zal ik ook weer van het leven gaan genieten zonder de huidige beperkingen.
 • Joris Goedbloed

  2 jaar geleden
  @Juan...Met alle respect. Als je dit soort berichten plaatst wees dan duidelijk. Waar is dit? Wat is de leeftijd van de patient? Zijn er nog meer aandoeningen? Betreft dit ook Corona? ...Sterkte
 • Juan Azul

  2 jaar geleden
  Net vernomen dat een familielid zijn laatste trip van het ziekenhuis naar zijn eigen huis gaat maken. Herstel na corona besmetting is niet meer mogelijk. Lichaam te veel aangetast. Zelf was hij altijd druk om oudere en mensen die hulp nodig hadden, bij te staan. Als ik dan bovenstaand verhaal lees, wordt ik verdrietig dat er nog steeds mensen zijn die economische achtergronden belangrijker dan het leven van een mens vinden.
 • Charlotte Leric

  2 jaar geleden
  Kan me er helemaal in vinden!