Plots lichten er oogjes op in berm op de Veluwe: ‘Hij kwam achter de struiken tevoorschijn’

met videoAls meneer Van Soest zondagavond vanaf een vriend terugrijdt naar huis, ziet hij twee ogen oplichten in de berm langs de weg. Als hij zijn koplampen die kant op richt, verwacht hij een hert of een zwijn te zien. Maar dan springt er een heel ander dier uit het hoger gras.

4 reacties

 • robert jan de bruin

  2 maanden geleden
  Mooi he? Maar we gaan straks wel weer gillen al dit uitgezette dier zich op de een of andere manier mixed of voortplant, en het lokale wild/vogeltjes opvreet.
 • m bruijn

  2 maanden geleden
  In Nederland is altijd plaats voor alles dat hier aam komt wandelen. We schuiven wel een beetje op.
 • Natalja Nijenhuis

  2 maanden geleden
  In en in triest dat deze dieren gehouden worden thuis door mensen. Als je zo graag een wilde kat in huis wil , hier de tips: Koop een luipaard kostuum. Volg een cursus vals miauwen Voila!, je hebt , nee, dan ben je jouw eigen wilde kat! Kostuum is daarna ook nog te gebruiken voor aankomend Carnaval! Alles beter dan deze dieren , met alle gevolgen van dien ,te houden als huisdier….
 • Cheryl Verseveld

  2 maanden geleden
  Prachtig om te zien! Lekker laten gaan! En kom niet met straks wandel ik in het bos en dan pakt het mijn hondje of me kindje ga niet naar het bos om te wandelen of als je bang bent om er iets tegen te komen want daar horen wilde dieren nou eenmaal thuis