Politie tussen protest van boeren die bij het RIVM waren.
Volledig scherm
Politie tussen protest van boeren die bij het RIVM waren. © ANP / ANP

Politie adviseert: Werk vandaag thuis vanwege onvoorspelbare boerenacties

De politie adviseert vandaag thuis te werken, nu totaal onvoorspelbare acties van boze boeren op het programma staan. In het hele land staan politiemensen klaar om in te grijpen als het uit de hand loopt. 

26 reacties

 • jo gun

  1 maand geleden
  zullen we blokkades opwerpen bij de veevoeders bedrijven, kijken hoe de koeien en varkens dit vinden, Wat een achterlijke acties, ga praten en laat de andere Nederlanders met rust. Is er nu geen rechter die deze acties verbied?
 • H. Oostijen

  1 maand geleden
  Verkeerde oproep. Het moet een oproep zijn voor de “boeren “ die moeten thuis werken! Niet zo ingewikkeld lijkt me.
 • gejah nijman

  1 maand geleden
  petra damme, Dram niet zo. De waarheid is echt anders. En die boeren hebben gelijk, maar deze aktie is waanzin. Ziekenhuizen, bejaardenhuizen. Ouderen die afhankelijk zijn van de maaltijdvoorziening krijgen nu niets. Is dat de bedoeling? En al dat eten weggooien terwijl alles al zo duur is? Als ze zo doorgaan verliezen ze de sympathie. Althans die van mij wel. Erg ondoordacht.
 • petra damme

  1 maand geleden
  Ik zit ff wnl te kijken, zit er een vrouwtje vd politie . nou als het aan haar licht worden er fikse bekeuringen en worden ze opgepakt. Maar hoe vaak hebben de politie gestaakt ? en de snelweg ? Politie denk ik ieder half jaar staan ze te staken . Als je het niet naar de zin heb bij de politie ,stop er dan mee .En nu staan de boeren te staken (terecht) ,staat de politie op hoge poten
 • petra damme

  1 maand geleden
  Dit wordt de waarheid. Als straks de boeren weg zijn , dan moet het ook uit het buitenland komen . wen er maar aan .