Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Politie haalt snelheidsduivel van de weg: ‘234 km/u rij je op circuit, niet op snelweg’

Bij een controle op de snelweg A4 heeft de politie een snelheidsduivel van de weg gehaald. De man reed bij Schipluiden met 234 kilometer per uur voorbij, meldt de politie Westland. Hij moest zijn auto en rijbewijs inleveren.

,,Zulke snelheden horen thuis op het circuit en niet op de snelweg", schrijft de politie op Facebook. De man moet zich op een later moment voor de rechter verantwoorden.

Op de A4 bij Schipluiden wordt vaker hard gereden. Begin deze maand werd er een motorrijder aangehouden die 224 kilometer per uur reed

Politiebureau Westland

De wijkagent van De Lier was nog niet voorgesteld dus hierbij, Marlo... es die zich kort even voorsteld: Hi! Mijn naam is Marloes Smittenaar en sinds 15 juni 2019 ben ik officieel de wijkagent in de Lier. In 2008 startte ik mijn loopbaan bij de Politie bij Politiebureau Zuiderpark.

  1. Bende rond Taghi wordt verantwoordelijk gehouden voor deze reeks moorden en pogingen

    Bende rond Taghi wordt verantwoor­de­lijk gehouden voor deze reeks moorden en pogingen

    Advocaat Derk Wiersum stond kroongetuige Nabil B. bij in het liquidatieproces Marengo rond het criminele kopstuk Ridouan Taghi (41). De bende rond Taghi wordt verantwoordelijk gehouden voor een reeks moorden en pogingen daartoe in de onderwereld. Taghi geldt als absolute hoofdverdachte. Alle lijntjes komen bij hem samen, aldus het Openbaar Ministerie (OM). Hij is voortvluchtig, evenals zijn vermeende rechterhand, Saïd Razzouki.