Politie met stenen en zwaar vuurwerk bekogeld bij lawaaiprotest tijdens persconferentie

VideoEr waren gisterenavond opnieuw demonstranten op de been in Den Haag om een lawaaidemonstratie te houden tijdens de coronapersconferentie. De politie is daarbij bekogeld met zwaar vuurwerk en stenen.

10 reacties

 • A.M. Berben

  6 maanden geleden
  @ Marleen Verstraten: Met het laatste deel van uw laatste zin kan ik instemmen: ook ik vind het super eng dat wappies nog steeds zoveel vrijheid en rechten hebben. Met de Amerikaanse cultuur heeft het ontstaan van wappies volgens mij niets te maken, kijk maar naar het enorm aantal verschillende christelijke kerken in Nederland, deling, wanneer er een meningsverschil ontstaat, is juist typisch Nederlands. We vinden onszelf en (dus) ook onze mening namelijk zo ontzettend belangrijk!
 • Ger Creemers

  6 maanden geleden
  geef de politie meer vrijheid om er keihard in te gaan
 • Willem Zuidersteen

  6 maanden geleden
  Het feit dat ze vaak ongestraft de politie kunnen bekogelen met stenen, vuurwerk en andere gevaarlijke attributen, geeft al aan dat ze niet zo ernstig onderdrukt worden als ze zelf beweren. En zo wel, dan zou ik toch graag een vergelijkend onderzoek doen en ze een demonstratie in Wit-Rusland laten houden. Doen we bij terugkomst wel even een evaluatie.
 • Marleen Verstraeten

  6 maanden geleden
  Hoe komen wij aan zoveel wappies? Omdat we de amerikaanse 'cultuur' hebben geïmporteerd via de overnames van onze bedrijven en daarmee het misbruik waar de werknemers mee te maken kregen.. en dat laat zijn sporen na, dat zag je in Amerika en nu zie je het hier. Als je de bevolkin glaat leegzuigen door parasieten dan gaan er een aantal onderdoor en zit je later met een horde gestoorde (lees: bange, boze en verwarde) wappies die wel nog het stemrecht hebben, en dat vind ik zelf super eng.
 • Geert kolks

  6 maanden geleden
  Dit zijn geen demonstranten, maar een stelletje ASO's.