Omdat alle geplande evenementen in Ahoy zijn afgelast, wordt de Rotterdamse accomodatie omgebouwd tot extra voorziening voor (corona)patiënten die wel zorg nodig hebben maar niet naar het ziekenhuis hoeven.
Volledig scherm
Omdat alle geplande evenementen in Ahoy zijn afgelast, wordt de Rotterdamse accomodatie omgebouwd tot extra voorziening voor (corona)patiënten die wel zorg nodig hebben maar niet naar het ziekenhuis hoeven. © ANP/Pieter Stam de Jonge

Poppodia en theaters vragen om steun: vraag geen geld terug voor kaartje

Theaters, concertzalen, musea en festivals gaan mensen actief ontmoedigen om hun geld terug te vragen voor een toneelstuk, tentoonstelling, wedstrijd of concert dat door de coronacrisis niet doorgaat. Zij willen dat de kaartjes worden bewaard tot een later moment of worden ingewisseld voor een voucher.

 1. Huisarts ‘zaait onrust‘ met misleidende tweet over coronapatiënten: 'We zijn hier niet blij mee’
  viral

  Huisarts ‘zaait onrust‘ met misleiden­de tweet over coronapa­tiën­ten: 'We zijn hier niet blij mee’

  Doktersdienst Groningen, de huisartsenpost voor spoedeisende hulp in de provincie, is gisteren overstelpt met telefoontjes vanwege een verwarrende tweet van een waarnemend huisarts. De huisarts, Rutger Hempel, schreef op Twitter dat er maandagavond bij de ‘enige coronapost van Groningen’ geen enkele coronapatiënt was binnengekomen. Misleidend, vindt Doktersdienst Groningen. ,,Het zegt helemaal niets over de huidige coronasituatie in de provincie.”
 1. Man zwaargewond bij bedrijfsongeval in Laag-Soeren
  Play

  Man zwaarge­wond bij bedrijfson­ge­val in Laag-Soe­ren

 2. Bruls: 'Avondklok is zwaarste maatregel'
  Play

  Bruls: 'Avond­klok is zwaarste maatregel'