Rebellerende burgemeester brengt kabinet in lastig parket: ‘Niks van Yesilgöz gehoord’

ValkenburgHet kabinet ziet zich voor een groot probleem gesteld, nu het lokale gezag openlijk rebelleert tegen het coronabeleid. In Valkenburg liet burgemeester Daan Prevoo er geen misverstand over bestaan. Hij staat achter de ondernemers die open willen. ,,Ik heb twee prikken en een booster: ik voel me voldoende beschermd.”

5 reacties

 • S Schiltmans

  2 dagen geleden
  Treurig gedrag van een man die gezag uit zou moeten dragen. Weer een voorbeeld van de Nederlandse ziekte; jaaah, er zijn natuurlijk regels, maar niet voor mij: Ik ben de uitzondering, want ik weet waarom ik me niet aan de regels hou...
 • Japie lamers

  3 dagen geleden
  Acuut ontslag voor deze man. Geen muiterij in Nederland!
 • Wil Kaap

  3 dagen geleden
  Die burgemeester dient direct ontslagen te worden. De betreffende minister moet hier ingrijpen en niet de andere kant op kijken.
 • frank jansen

  3 dagen geleden
  Bij de aankondiging van de lockdown midden december zou bij ongewijzigd beleid er nu half januari 5000 Ic patiënten zijn. Met de toen genomen lockdownmaatregelen zouden het er ongeveer 1200 worden. Het zijn er nu echter maar 360. We worden in de maling genomen. De bijbehorende grafiek in gewoon op internet te vinden.
 • Mattie Veld

  3 dagen geleden
  Hij wil zich populair maken, dit is een burgemeester onwaardig.