Illegaal vuurwerk, de zogenoemde shell of mortierbom.
Volledig scherm
PREMIUM
Illegaal vuurwerk, de zogenoemde shell of mortierbom. © Politie

Rick en vriendin durven geen huis te kopen vanwege rechtszaak: ‘Bommetje onder toekomst’

De Explosieven Opruimings Dienst (EOD) moest er in mei 2021 aan te pas komen om het zware illegale vuurwerk op te ruimen in de woningen van de toen nog thuiswonende Apeldoorners Ramon D. (23) en Rick P. (26). ,,Het dak had er af kunnen vliegen.”

7 reacties

 • Corrie Verbeek

  1 maand geleden
  Gezien de reacties hier maakt niet elk mens fouten, en is zelfreflectie een ongemakkelijk woord 😊, maar over een ander heen plassen is natuurlijk altijd goed om te gevoel van eigenwaarde op te krikken #modelburgers😘
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 maanden geleden
  Pech, oorzaak en gevolg Nadenken voor je wat doet en nu huilie huilie? Had heel slecht af kunnen lopen, slaap maar onder een brug voor mijn part
 • Daan Janssen

  2 maanden geleden
  En de kosten van de inzet van de EOD, neem ik aan. Waarom zou ik die moeten betalen?
 • H.E.M. Arts

  2 maanden geleden
  Ze moeten blij zijn met hun eventuele taakstraffen. Met hun gedrag hadden ze vele slachtoffers kunnen maken. Daarom niet miepen, de taakstraf uitvoeren, leren van de gemaakte fouten en gebruik maken van de vele kansen, die het leven ook voor hen nog zo mooi kunnen maken. Trouwens zonder koophuis kun je ook een volwaardig leven. Met een huurhuis is niks mis mee. Het is maar waarmee je tevreden bent.
 • Liz Wolters

  2 maanden geleden
  Kom op, krokodillentranen, als je toen 21 en 24 was dan heb je toch een leven? Je werkt of bent student. Ik geloof het niet. Maar goed, deze mannen zitten nu zelf op de blaren.