Robey ging volledig door het lint.
Volledig scherm
PREMIUM
Robey ging volledig door het lint. © Rens Hulman

Robey (25) ontploft na opmerking over rijgedrag, nu heeft hij spijt: ‘Gevangenis is een hel’

Volgens hemzelf ging het pas écht mis toen het slachtoffer hem tijdens de worsteling op straat in zijn vinger beet. Op dat moment knapte er iets bij de 25-jarige Robey W. uit Deventer. Om zijn vinger los te krijgen, bleef hij slaan. De ene vuistslag na de andere, gevolgd door een kopstoot en een schop in het gezicht. Voor die explosie van geweld stond W. vandaag terecht in de rechtbank in Zwolle.

2 reacties

 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  Het begint eentonig te worden met de standaard praatjes van de advocatuur als het gaat om de verdediging van een verdachte , feit is....er zijn steeds meer opgefokte mensen met korte lontjes in onze samenleving , en dan moet niet een moeilijke jeugd of iets anders als verzachtende omstandigheden worden aangevoerd voor hun gedrag...! gewoon de handjes thuishouden...! en anders de consequenties van je gedrag aanvaarden...! de rechtbank is hier vaak veel te soft in..!
 • frank jansen

  1 maand geleden
  In dit soort zaken is het verweer van de advocaat van de dader altijd het zelfde. De dader is zwakbegaafd, heeft autisme, heeft een moeilijke jeugd gehad, etc. Om gek van te worden.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?