Rutte: Koning baalt van gebrek aan anderhalve meter in Oranjestraat

video'sVolgens premier Mark Rutte baalt koning Willem-Alexander er van dat hij gisteravond niet anderhalve meter afstand heeft gehouden bij zijn bezoek aan de Haagse Marktweg, ook wel de mooiste ‘Oranjestraat’ van Nederland. Daar schudde hij voorafgaand aan het EK-duel van Nederland met Oostenrijk, handen met buurtbewoners en hield hij dus niet de gewenste afstand.

28 reacties

 • Benno Wijskamp

  1 maand geleden
  Nederland moet de naam zeikland krijgen is de naam Nederland gewoon niet waardig.
 • silvia welboren

  1 maand geleden
  Waarom altijd ouwe koeien uit de sloot halen? Hij is ook maar een mens net als wij. En hij heeft veel plezier in die straat nou laat hem lekker laten de mensen naar zichzelf kijken hebben ze al genoeg te doen.
 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  Corona is bijna onder controle...bijna iedereen heeft al een vaccinatie gehad.. dus waar zeuren we over...! dit is gewoon van onze Koning een echte uiting van Nederlandse openhartige gezelligheid..! dus laat de Hr. Grapperhaus en allen die een negatief commentaar hebben eerst maar eens naar zichzelf kijken..en bedenken of zij zichzelf ook altijd keurig en streng aan de corona regels hebben gehouden...?
 • Jan van Oorschot

  1 maand geleden
  Gewoon een vent van zijn volk. Bewoners nemen echt zelf geen afstand. Beelden genoeg dus lekker verdienen. Kom op waar denk je aan. En dan de opmerking van Grappenhause. Wie de eerste steen werpen hem. Nu heb jij een gat in je kop
 • Herman Hueting

  1 maand geleden
  De regels gelden voor iedereen dus ook voor deze koning. Maar hij blijkt van fouten uit het verleden niets geleerd te hebben en die excuses van toen blijken totaal niets waard te zijn. En dat Rutten nu zegt van hij niet had verwacht dat er zoveel oploop zou zijn is gewoon goedkope uitleg. Twee handen op één buik.