Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Rutte laat met het wissen van zijn sms’jes andermaal zien dat zijn eigen doctrine springlevend is

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

5 reacties

 • Horst ter HAGF

  1 maand geleden
  Dat Rutte nog op zijn plaats zit, zegt weinig. Rutte is legaal gekozen en meeste stemmen gelden. Maar dat je er zo'n puinhoop van kunt maken en maar blijft zitten, is wel frappant. Maar wie wil je dan als minister president? Wie zal het veel beter doen.
 • Ewoud van de Wetering

  1 maand geleden
  Rutte maakt elke controle onmogelijk. En het zijn journalisten, NPO voorop, die hem er mee weg laten komen door de verkeerde argumenten te gebruiken. Gelukkig is Özcan wel duidelijk en zorgvuldig. Dank daarvoor.
 • petra damme

  1 maand geleden
  Als D66 het overneemt, gaat Nederland kapot. Nog meer gelukszoekers naar Nederland.
 • Henry Ebbers

  1 maand geleden
  De,e crimineel hoort direct te worden o toelagen en direct nieuwe verkiezingen. Deze vent verandert nooit, is door en door corrupt en heeft totaal niets met Nederland of de nederlanders. Na vele tientallen schandalen en criminele acties zit deze oplichter nog steeds op zijn plaats. Wie gelooft nog in deze leugenaar en oplichter. Deze leugenaar verdient een functie elders. OpRutten
 • J.M. Horst

  1 maand geleden
  Het is onbegrijpelijk dat deze man, zeker ook na de affaire Omtzigt, er nog steeds zit. Kaag zal met haar nieuwe leiderschap dit wel weer door de vingers zien. Of scheiden hier nu eindelijk hun wegen en is het exit Rutte?.