Rutte: ‘Wees nou blij dat we een kroonprinses hebben die zelf zo’n brief stuurt’

video'sPremier Rutte zegt dat prinses Amalia ‘een indrukwekkende brief’ heeft geschreven. Hij vindt het niet nodig om de wet te veranderen waarin is geregeld welke toelage leden van het Koninklijk Huis krijgen. ,,Ga dit nou niet problematiseren. Dit is alleen maar goed nieuws, dat ze dit zo zelf doet.’’ Ook anderen zijn vol lof over het besluit van Amalia.

7 reacties

 • HJW Goossen

  2 weken geleden
  En ze leefde nog lang en gelukkig.
 • Hannie Thonsen

  2 weken geleden
  Ach.....voor sommige mensen is het nooit goed. Als ze het geld in haar tas steekt lopen ze te zeuren en nu ze het geld terug stort lopen ze ook te zeuren. Dit is zeuren om te zeuren. Ingefluisterd of niet.....charmeoffensief of niet.....waar het om gaat is dat de centen terugkomen. Hier kunnen heel wat mensen nog iets van leren.
 • Mattie Veld

  2 weken geleden
  Wat een idiote reacties hier, ik denk dat Amalia slimmer is dan je denkt, daar kun je nog wat van leren of niet dus als je te dom bent.
 • timmerfabriek Hendriksen

  2 weken geleden
  Ik zie alleen maar domme reacties, durven deze mensen zelf in de spiegel te kijken en onder ogen te zien welke bij drage zij zelf aan onze maatschappij bij gedragen. Commentaar leveren is toch zo gemakkelijk.
 • HJW Goossen

  2 weken geleden
  Net zo als haar cum laude in 5 jaar haha. Iemand anders voor haar gedaan, net als voor pa en oma is gebeurt. Dat daar nog mensen in trappen . Net als politici handje klap en vriendjes politiek. Totaal ongeloof waardig.
 1. A2 richting Utrecht gedeeltelijk open na ongeluk met vrachtwagen
  Update

  A2 richting Utrecht gedeelte­lijk open na ongeluk met vrachtwa­gen

  De A2 richting Utrecht is na een ongeluk bij knooppunt Everdingen weer gedeeltelijk open voor het verkeer naar Utrecht. Er zijn nog twee van de vier rijstroken afgesloten. De belangrijke verkeersader vanuit het zuiden richting Utrecht en Amsterdam was tot na het middaguur dicht na een ongeval met een vrachtwagen en een personenauto. De automobilist is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.
 2. Del­tavariant deze zomer dominant in Nederland, maar versoepelingen niet in gevaar
  VIDEO
  3

  Del­tavariant deze zomer dominant in Nederland, maar versoepe­lin­gen niet in gevaar

  De zogeheten deltavariant van het coronavirus is ook in Nederland aan een opmars bezig. Het RIVM verwacht dat de variant - die als eerste opdook in India - in de loop van deze zomer de meest voorkomende coronavariant in ons land zal zijn. Maar het is niet de verwachting dat het oprukken van de variant op korte termijn zal leiden tot hogere ziekenhuisopnames. Ook zijn de versoepelingen in juni en juli niet in gevaar, stelt het RIVM. ,,Vaccins bieden bescherming: ook tegen de deltavariant.’’