Rutte: ‘Wees nou blij dat we een kroonprinses hebben die zelf zo’n brief stuurt’

video'sPremier Rutte zegt dat prinses Amalia ‘een indrukwekkende brief’ heeft geschreven. Hij vindt het niet nodig om de wet te veranderen waarin is geregeld welke toelage leden van het Koninklijk Huis krijgen. ,,Ga dit nou niet problematiseren. Dit is alleen maar goed nieuws, dat ze dit zo zelf doet.’’ Ook anderen zijn vol lof over het besluit van Amalia.

7 reacties

 • HJW Goossen

  2 weken geleden
  En ze leefde nog lang en gelukkig.
 • Hannie Thonsen

  2 weken geleden
  Ach.....voor sommige mensen is het nooit goed. Als ze het geld in haar tas steekt lopen ze te zeuren en nu ze het geld terug stort lopen ze ook te zeuren. Dit is zeuren om te zeuren. Ingefluisterd of niet.....charmeoffensief of niet.....waar het om gaat is dat de centen terugkomen. Hier kunnen heel wat mensen nog iets van leren.
 • Mattie Veld

  2 weken geleden
  Wat een idiote reacties hier, ik denk dat Amalia slimmer is dan je denkt, daar kun je nog wat van leren of niet dus als je te dom bent.
 • timmerfabriek Hendriksen

  2 weken geleden
  Ik zie alleen maar domme reacties, durven deze mensen zelf in de spiegel te kijken en onder ogen te zien welke bij drage zij zelf aan onze maatschappij bij gedragen. Commentaar leveren is toch zo gemakkelijk.
 • HJW Goossen

  2 weken geleden
  Net zo als haar cum laude in 5 jaar haha. Iemand anders voor haar gedaan, net als voor pa en oma is gebeurt. Dat daar nog mensen in trappen . Net als politici handje klap en vriendjes politiek. Totaal ongeloof waardig.