Joost Hoving
Volledig scherm
© Joost Hoving

Seks gaat over wederzijdse toestemming én genot

ColumnDebby Gerritsen vervangt deze weken Özcan Akyol als columnist. Ze schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

2 reacties

  • Ceciel Buijser

    1 maand geleden
    Ik mis een beetje de essentie van dit verhaal: het gaat niet om verwachtingen die niet zijn waargemaakt (een minuutje rammen kun je inderdaad geen fijn liaison noemen) maar om machtsoverwicht. De man in kwestie heeft misbruik gemaakt van zijn gezag en alleen aan zijn eigen pleziertje gedacht. @Thea, meneer Buter heeft zichzelf in de media gemeld dus heeft hij zijn eigen heksenjacht veroorzaakt. Als hij zich zo aangesproken voelt dan zal er wel een kern van waarheid in het hele verhaal zitten.
  • Thea Verstelten

    1 maand geleden
    Zoiets verzin je niet! Ik zou niet graag de beschuldigden de kost willen geven die onterecht beschuldigd worden waarbij het "slachtoffer" de daad als "wapen" gebruikt. Iemand hoeft maar te roepen "ik ben verkracht" en de beschuldigde mag bewijzen dat het wel of niet zo is en is op voorhand al door de media en publieke opinie schuldig bevonden. Hierdoor worden diverse levens, relaties en banen verwoest. Als iemand schuldig is aan het feit is geen straf hoog genoeg maar pas als de schuld vaststaat