Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Slijterij en snoepwinkel open, sportschool en boekhandel dicht? Dat is niet logisch

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

12 reacties

 • Willem de Gelre

  1 week geleden
  Ik citeer immunoloog prof. Capel: 'Die hele pandemie is afleiding, dit is waar het echt om gaat. We zijn nu twee jaar verder, maar we zijn geen barst opgeschoten. Iedereen is helemaal lek geprikt met de meest gore rommel. Het aantal miskramen stijgt, dode sportertjes die neervallen, mensen die problemen met hun ogen hebben of blind worden en zo kunnen we nog even doorgaan. Waar het echt om gaat, is de Great Reset en dat mogen we niet zeggen, want dan ben je een wappie'. Aldus een andere visie.
 • M Reuvers

  1 week geleden
  nogmaals, we zitten in deze lockdown omdat vorige kabinetten Rutte zeer veel ic zorg heeft afgeschaald, als enigste in Europa. Gewoon falend beleid ligt hieraan ten grondslag waar de ondernemers waarvan velen op deze persoon hebben gestemd nu de dupe van zijn. Eigenlijk wel wrang.
 • Johann Janssen

  1 week geleden
  @Ceciel Buijser Jij moet helemaal niets. gewoon iedereen in dit land in zijn waarde laten. dat koeterwaals wat jij neerpent is voor velen niet begrijpbaar.
 • Johann Janssen

  1 week geleden
  @Ceciel Buijser schrijf voor ieder begrijpbare taal. @R. Fluit het zal Wilders maar iets kunnen schelen wat deze krant schrijft. Hem gaat het erover wat deze columnist uitkraamt.
 • Hans de Graaf

  1 week geleden
  In Duitsland kom je de niet-essentiele winkels en restaurants pas in na een 2G-check. Iets waar Nederland niet aan wil - noch winkeliers, noch restaurants zijn bereid de controle aan de deur uit te voeren en een kleine, maar luide, minderheid van de bevolking verzet zich hier ook tegen en gijzelt daarmee de meerderheid. Om uit de pandemie te komen, zou Nederland wat meer moeten gaan "polderen". Iets waar we ooit beroemd over waren.