Spaanse politie puzzelt met beelden om alle verdachte doodschoppers van Carlo (27) te pakken

videoDe Spaanse politie wil alle negen verdachten van het doodschoppen van Carlo (27) laten oppakken en laten overleveren naar Spanje. Justitie in Spanje is de afgelopen dagen druk bezig geweest de juiste namen aan de beschikbare camerabeelden te plakken, om geen fouten te maken in de rechtshulpverzoeken aan de Nederlandse politie.

25 reacties

 • richy vervuurt

  1 jaar geleden
  Benny waarom de Nederlanders op laten komen voor kost en inwoning. In spanje is het geen pretje zelf je vis schoon maken en baken in de open lucht. Geen porno TV internet eten op tijd maar altijd over schouders kijken. Laat ze maar daar dan leren ze het wel.
 • Ben Heuvel

  1 jaar geleden
  Laat je 1 persoon achter en ie pakt men op, later weer vrijgelaten. Als je onschuldig bent blijk je toch, dan vlucht je niet. Volgens Spaanse wet bestraffen en dat mogen in Nederland wel uitzitten. Lafaards zijn het, het leven van iemand ontnemen zonder enige aanleiding.
 • Rolf Uijt den Bogaard

  1 jaar geleden
  Schandalig dat dit kan gebeuren op je vakantie adres.En dan snel vluchten naar het veilige Nederland.Zullen wel weer rijke luis jongeren zijn gezien de advocaten die ze bijstaan.Snap sowieso niet dat een advocaat hiermee te maken wil hebben.
 • F.H Wouters

  1 jaar geleden
  Personalia bij verdachten?? Het hotel, pension of waar ze ook staan ingeschreven moet deze gegevens hebben. Dus foto's en beelden zoeken hoeft toch geen dagen/weken te duren. En degene die zich heeft/hebben gemeld moeten toch weten wie hun kompanen zijn. Dan maar even overboord met het bescherming persoonsgevens. Zeker met zo'n ernstig misdrijf als nu bij doodslaan van Carlo. Voor de nabestaanden: veel sterkte met het verlies.
 • Anton van Driel

  1 jaar geleden
  Ach wat sneu, de kindjes van de rijkerbedeelden zijn opgepakt maar papa en mama doen er alles aan om hun verwende kroost uit t Spaanse gevang te houden. Hopelijk is de Spaanse rechtsgang niet zo vatbaar als in Nederland, zie de kopschopzaak uit 2013 in Groesbeek.