Spaanse politie puzzelt met beelden om alle verdachte doodschoppers van Carlo (27) te pakken

videoDe Spaanse politie wil alle negen verdachten van het doodschoppen van Carlo (27) laten oppakken en laten overleveren naar Spanje. Justitie in Spanje is de afgelopen dagen druk bezig geweest de juiste namen aan de beschikbare camerabeelden te plakken, om geen fouten te maken in de rechtshulpverzoeken aan de Nederlandse politie.

26 reacties

 • richy vervuurt

  2 weken geleden
  Benny waarom de Nederlanders op laten komen voor kost en inwoning. In spanje is het geen pretje zelf je vis schoon maken en baken in de open lucht. Geen porno TV internet eten op tijd maar altijd over schouders kijken. Laat ze maar daar dan leren ze het wel.
 • G.J. Guilik

  2 weken geleden
  Dit soort gajes zijn altijd lafaards. Met een groep durven ze wel, als je ze alleen tegenkom pissen ze al in hun broek als je boe roept.
 • Benny Hill

  2 weken geleden
  Laat je 1 persoon achter en ie pakt men op, later weer vrijgelaten. Als je onschuldig bent blijk je toch, dan vlucht je niet. Volgens Spaanse wet bestraffen en dat mogen in Nederland wel uitzitten. Lafaards zijn het, het leven van iemand ontnemen zonder enige aanleiding.
 • Rolf Uijt den Bogaard

  2 weken geleden
  Schandalig dat dit kan gebeuren op je vakantie adres.En dan snel vluchten naar het veilige Nederland.Zullen wel weer rijke luis jongeren zijn gezien de advocaten die ze bijstaan.Snap sowieso niet dat een advocaat hiermee te maken wil hebben.
 • F.H Wouters

  2 weken geleden
  Personalia bij verdachten?? Het hotel, pension of waar ze ook staan ingeschreven moet deze gegevens hebben. Dus foto's en beelden zoeken hoeft toch geen dagen/weken te duren. En degene die zich heeft/hebben gemeld moeten toch weten wie hun kompanen zijn. Dan maar even overboord met het bescherming persoonsgevens. Zeker met zo'n ernstig misdrijf als nu bij doodslaan van Carlo. Voor de nabestaanden: veel sterkte met het verlies.