Linda Akkermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Akkermans. © Joost Hoving

Sportscholen worden slapend rijk van mensen als ik, die na een kwartiertje al weg willen

columnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

2 reacties

 • Pim Willemsen

  1 maand geleden
  Slap karakter, om na een kwartiertje alweer weg te gaan. Wie wèl karakter heeft is de locale indoorsport, die al een jaar lang G r a t i s online lessen geeft voor iedereen die wèl een uur wil meedoen. Dat vind ik super.
 • Christa Vogel

  1 maand geleden
  Ik weet niet over welke sportscholen Linda het heeft, maar wat ik hoor is toch dat het vet wel van de botten is na een lang Coronajaar. Veel mensen hebben hun abonnement stopgezet, terwijl de vaste lasten natuurlijk doorliepen. Anderzijds geeft Linda een goede tip voor klantenbinding: betalen per minuut, ipv per keer. Dan kost iedere dag 10 minuten evenveel als 1x in de week een uur. Goed plan!
 1. Van Lienden wijkt niet af van plannen na oproep vrijwilligers om miljoenenwinst terug te storten
  6

  Van Lienden wijkt niet af van plannen na oproep vrijwilli­gers om miljoenen­winst terug te storten

  Vrijwilligers en medewerkers van de Stichting Hulptroepen Alliantie, de non-profitorganisatie van Sywert van Lienden en zijn compagnons, willen dat zij hun miljoenenwinst terugstorten. Dat schrijven ze in een brief in de Volkskrant. Van Lienden blijft echter bij zijn oorspronkelijke plan. Hij wil de 9 miljoen euro beleggen en het rendement gebruiken voor onder meer kankeronderzoek bij jonge mensen.
 2. Misbruikte dochter (15) spreekt moeder toe: ‘Je hebt zitten toekijken, hoe hard ik ook huilde’

  Misbruikte dochter (15) spreekt moeder toe: ‘Je hebt zitten toekijken, hoe hard ik ook huilde’

  MIDDELBURG - Op de kop af twee jaar nadat ze door een arrestatieteam van haar bed werd gelicht, moest Tanja D. uit Terneuzen vandaag voor de rechter verschijnen voor haar rol in de Zeeuws-Vlaamse zedenzaak. Als het aan het Openbaar Ministerie ligt, gaat ze voor 10 jaar achter de tralies voor het tien jaar lang (laten) misbruiken van haar twee dochters en een vriendinnetje. ,,De details in deze zaak zijn huiveringwekkend”, benadrukte de officier van justitie nog maar eens.