Linda Akkermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Akkermans. © Joost Hoving

Sportscholen worden slapend rijk van mensen als ik, die na een kwartiertje al weg willen

columnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

2 reacties

 • Pim Willemsen

  1 jaar geleden
  Slap karakter, om na een kwartiertje alweer weg te gaan. Wie wèl karakter heeft is de locale indoorsport, die al een jaar lang G r a t i s online lessen geeft voor iedereen die wèl een uur wil meedoen. Dat vind ik super.
 • Christa Vogel

  1 jaar geleden
  Ik weet niet over welke sportscholen Linda het heeft, maar wat ik hoor is toch dat het vet wel van de botten is na een lang Coronajaar. Veel mensen hebben hun abonnement stopgezet, terwijl de vaste lasten natuurlijk doorliepen. Anderzijds geeft Linda een goede tip voor klantenbinding: betalen per minuut, ipv per keer. Dan kost iedere dag 10 minuten evenveel als 1x in de week een uur. Goed plan!
 1. Morgen wél naar Efteling en Basic-Fit, maar niet naar Pathé: 'We houden ons hart vast’

  Morgen wél naar Efteling en Ba­sic-Fit, maar niet naar Pathé: 'We houden ons hart vast’

  Het is onacceptabel als Nederlandse bioscopen nog drie weken de deuren gesloten moeten houden. Het water staat de ondernemers aan de lippen, zegt Gulian Nolthenius, directeur van de Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters (NVBF). Nolthenius vindt het vreemd dat attractieparken en sportscholen morgen weer bezoekers mogen ontvangen, maar bioscopen en filmtheaters niet. ,,Er is vorig jaar, toen wij nog open waren, geen enkele brandhaard van besmettingen ontstaan.”