Stabiel herfstweer op komst met af en toe een zonnetje

De komende dagen wordt het redelijk rustig herfstweer. Het weekend begint regenachtig op vrijdag, maar de rest van het weekend wordt het nagenoeg droog met temperaturen tussen de 12 en 17 graden. Volgens Wilfred Janssen van Weerplaza krijgt het herfstweer na het weekend de overhand.

 1. Tientallen agenten bewijzen overleden jeugdagent laatste eer: ‘Hij was niet de bad cop’
  PREMIUM

  Tientallen agenten bewijzen overleden jeugdagent laatste eer: ‘Hij was niet de bad cop’

  Tientallen agenten bewezen zaterdagochtend in Westerhaar de laatste eer aan hun overleden collega Bas Huizing. De 47-jarige bij velen geliefde agent was een bekende politieman in Hardenberg. Jongeren die zich hinderlijk gedroegen wist hij met de juiste ‘tone of voice’ aan te spreken. ,,Hij was niet de ‘bad cop’. Hij kreeg er respect door en dat krijgt echt niet elke agent.’’
 2. Verdachte (38) aanslagplan priklocatie Den Helder vrijgesproken: ‘Terroristisch motief staat niet vast’

  Verdachte (38) aanslag­plan prikloca­tie Den Helder vrijgespro­ken: ‘Terroris­tisch motief staat niet vast’

  Een 38-jarige man uit Den Helder is vrijgesproken van het voorbereiden van een terroristisch misdrijf door het plannen van een ontploffing bij een priklocatie in maart in zijn woonplaats. Hoewel de rechter vindt dat er ‘sterke aanwijzingen’ zijn dat hij een vuurwerkbom naar binnen wilde gooien, is het ‘niet vast komen te staan dat hij een terroristisch oogmerk had’.