Volledig scherm
© EPA

Storing bij berichtendienst WhatsApp weer voorbij

Een technische storing heeft berichtendienst WhatsApp vandaag zo'n anderhalf uur deels platgelegd. Even na acht uur vanochtend was het in Nederland en enkele andere Europese landen niet mogelijk berichtjes te versturen.

Bij website allestoringen.nl kwamen zo'n 20.000 meldingen binnen over de storing. Volgens die website kampte WhatsApp in Zwitserland en Oostenrijk ook met problemen. Er was sprake van een gebrekkige verbinding en vertraging bij het versturen van berichten.

De berichtendienst wordt vaker getroffen door storingen die overigens meestal maar van korte duur zijn. Zo was er op oudejaarsavond een storing die ook ongeveer een uur duurde. In november 2017 was er tot twee keer toe wereldwijd een grote storing. Afgelopen maand was er twee keer een kleine storing.

  1. Dochter van in stukken gezaagde Deniz: ‘Nooit meer ‘ik hou van jou’ tegen papa zeggen.
    LIVE TWITTER

    Dochter van in stukken gezaagde Deniz: ‘Nooit meer ‘ik hou van jou’ tegen papa zeggen.

    Mark de G. (41) uit Zwolle staat vandaag onder grote publieke belangstelling voor de rechter. De G. wordt er van verdacht zijn kameraad Deniz Guldogdu (38) te hebben omgebracht. Hij zaagde zijn lichaam volgens het OM een dag na de moord in stukken, stopte het in zakken en verborg het in de kruipruimte van zijn woning. De G. wordt ook verdacht van het stelen van 1500 euro van het slachtoffer en van verboden wapenbezit.