Schaatsers wagen zich op het natuurijs van de Ryptsjerksterpolder in Friesland
Volledig scherm
Schaatsers wagen zich op het natuurijs van de Ryptsjerksterpolder in Friesland © ANP

TERUGLEZEN | Bijna alle testlocaties in Rijnmond gaan dicht om winterweer, Rutte: schaatswedstrijden zitten er echt niet in

CORONATeststraten en vaccinatielocaties proberen ondanks het verwachte winterweer zo veel mogelijk open te blijven. De GGD's zetten alles op alles om de locaties bereikbaar te houden. Wachtruimten, verwarming en warme chocolademelk moeten de kou draaglijk maken. De veiligheidsregio's roepen schaatsliefhebbers dit weekeinde op ‘voorzichtig te zijn’. Schaatsen mag, maar onder voorwaarden. De zorg niet erger belasten is daarbij het uitgangspunt. Ook vandaag houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen in ons liveblog. Het nieuwe liveblog vind je hier.

 1. Moeder en zoon (19) brengen meisje (14) naar hotel in Almere voor seksdate: 'Ik zag geld voor mijn ogen’
  celstraf

  Moeder en zoon (19) brengen meisje (14) naar hotel in Almere voor seksdate: 'Ik zag geld voor mijn ogen’

  Een 39-jarige moeder en haar 19-jarige zoon moeten de gevangenis in, omdat zij een minderjarig meisje hebben aangemoedigd om geld te verdienen met seksdates, onder andere in een hotel in Almere. De vrouw uit Amsterdam is veroordeeld tot een gevangenisstraf van twaalf maanden, waarvan zes maanden voorwaardelijk. Haar zoon heeft een jeugddetentie van tien maanden én jeugd-tbs opgelegd gekregen.
 1. Politie vindt drugslab in container
  Play

  Politie vindt drugslab in container

 2. 20 doden bij bombardement op Gazastrook
  Play

  20 doden bij bombarde­ment op Gazastrook