Volledig scherm
© De Ochtend Show to go

Tikkie-student en SP-kamerlid Sandra Beckerman in Ochtend Show to go

Youri Hoogewoning, initiatiefnemer van de actie ‘Massaal Tikkies naar Mark Rutte sturen’ en SP-kamerlid Sandra Beckerman zijn vrijdag te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Roel Maalderink en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Youri Hoogewoning komt vertellen over zijn actie ‘Massaal Tikkies naar Mark Rutte sturen met onze studieschuld’. Al 70.000 studenten hebben op Facebook gereageerd en gaan een Tikkie sturen. Veel meer dan Hoogewoning had verwacht.

SP-Kamerlid Sandra Beckerman is te gast om te praten over kinderen die wonen in een ongezond huis. Dit kan leiden tot gezondheidsproblemen zoals astma, eczeem en luchtwegaandoeningen.

Daarnaast doet verslaggever Rik Spekenbrink live verslag vanaf de Formule 1 in Japan, praten we met Jon Bakker van de ANWB over drukte op de weg met het oog op de herfstvakantie en gaan we in het kader van de internationale kom-uit-de-kastdag in gesprek met Jaus Müller en Sandra Keijer van de Stichting Homoseksualiteit en Krijgsmacht over uit de kast komen bij Defensie.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes