Tim Coronel gelooft dat zijn sportschool weer open kan dankzij deze luchtreiniger

VIDEOHet klinkt bijna te mooi om waar te zijn: een luchtreiniger die het coronavirus doodt. Autocoureur Tim Coronel gelooft erin voor de sportscholen waarvan hij eigenaar is, maar hij mag zijn zaken er toch niet mee openen. Daarom wil hij via een proefproces opening wel voor elkaar te krijgen.

 1. Boeven bibberen na kraak chatsystemen: ‘Ze kunnen beter weer in de sauna gaan overleggen’
  PREMIUM
  Encrochat

  Boeven bibberen na kraak chatsyste­men: ‘Ze kunnen beter weer in de sauna gaan overleggen’

  Grootschalige cokesmokkel, Colombiaanse cocaïnewasserij, aanslag op een woning, foute wouten en drugslabs: de klappen die het kraken van de versleutelde communicatiedienst Encrochat aan de onderwereld uitdeelt, worden langzaamaan zichtbaar. Advocaten bestrijden voor hun panikerende clientèle de rechtmatigheid van de hack, vooralsnog zonder succes. ,,Criminelen kunnen beter weer gewoon in de sauna gaan overleggen.”
 2. LIVE | RIVM: Braziliaanse virusvariant in opmars, Kamervragen over deal met één testbedrijf bij pilot
  CORONAVIRUS

  LIVE | RIVM: Braziliaan­se virusvari­ant in opmars, Kamervra­gen over deal met één testbe­drijf bij pilot

  Twintig testbedrijven stappen naar de rechter, omdat zij vinden dat er sprake is van oneerlijke concurrentie bij het organiseren van testevenementen. 925 miljoen euro overheidsgeld zou naar de stichting Open Nederland vloeien, die op zijn beurt weer één bedrijf zou hebben ingehuurd om de coronatesten te verrichten. Dit zonder aanbesteding van de klus. In de Kamer vragen partijen het ministerie voor Volksgezondheid om opheldering over de deal. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog.
 1. Bruls: 'Kabinet zal iets van risico moeten gaan nemen'
  Play

  Bruls: 'Kabinet zal iets van risico moeten gaan nemen'

 2. Reeën steken de weg over en overleven het niet
  Play

  Reeën steken de weg over en overleven het niet