De Ochtend Show to go 22-10-2019
Volledig scherm
De Ochtend Show to go 22-10-2019 © Videostill

Tineke Schouten en Erik de Zwart in Ochtend Show To Go

Een van Nederlands bekendste cabaretières, Tineke Schouten, is morgen te gast bij De Ochtend Show to Go. Ook radio- en tv presentator Erik de Zwart komt langs. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op de site.

Tineke Schouten staat vanaf deze week op de bühne met de reprise van Highlights, een voorstelling vol hoogtepunten van de grande dame van de Nederlandse komedie. Bovendien staat ze volgend jaar veertig jaar op de planken. Tineke vertelt onder meer welke geliefde typetjes in haar nieuwe show voorbijkomen en hoe moeilijk het was om uit veertig jaar aan materiaal te kiezen.

De meeste mensen zullen Erik de Zwart vooral kennen van radio- en televisie. Vanaf morgen kan hij nog een functie op zijn cv bijschrijven: eigenaar van het platform 24TRAINS. Met het wereldwijde platform wil hij zijn liefde voor treinen op iedereen overbrengen.

Verder in De Ochtendshow het ongenoegen van BOVAG over de BPM die maar niet wordt verlaagd en aandacht voor de slopende ‘slaapziekte’ narcolepsie. 

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.