De politie onderzoekt de woning waar undercoveragent 'Peter' zich na een lange operatie van het leven beroofde.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie onderzoekt de woning waar undercoveragent 'Peter' zich na een lange operatie van het leven beroofde. © Hessel De Ree

Undercoveragent die zelfmoord pleegde vroeg herhaald om stilzetten operatie

De undercoveragent die tijdens zijn laatste operatie zelfmoord pleegde, heeft meerdere keren aan de leiding gevraagd de operatie stop te zetten. Omdat een vermeend corrupt contact in de haven van Vlissingen moest worden gevonden, werd de undercoveractie tegen zijn zin voortgezet.

3 reacties

 • petra damme

  1 jaar geleden
  peter jij heb helemaal gelijk krijgen ze een slechte beoordeling hup terug naar apeldoorn tegenwoordig zijn het ook blagen
 • Charles de Wit

  1 jaar geleden
  Looyenga Helaas heeft dat overplaatsen en de incompetentie niets met het geslacht te maken, maar alles met het wereldje van de topbestuurders. Dat zie je ook met de topambtenaren die elkaar de hand boven het hoofd houden en steeds rond gaan langs de verschillende departementen. Zelfs na meineed, zoals bij de toeslagenaffaire.
 • Peter Looyenga

  1 jaar geleden
  Wat mij enorm opvalt in dit en veel andere artikelen is dat het weer een vrouwelijke bestuurster is die duidelijk gigantisch nalatig is geweest, maar in plaats van dat er openlijk actie wordt ondernomen wordt de persoon overgeplaatst of er wordt binnenskamers wat geregeld. En dan vraag ik me sterk af... is dit nu het resultaat van het verplichte vrouwen quotum? Want het lijkt er verdacht veel op dat deze mensen niet op hun kwalificaties zijn aangenomen.